Kakav je Sarimsakli? | Blog | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 19h, subotom 09h - 14h
 

Povezana mesta

Sarimsakli

Kakav je Sarimsakli?


Ako ste u potrazi za, skoro pa savršenom mestom za letovanje u Turskoj, na destinaciji koja je za odmor i opuštanje, Sarimsakli je pravi izbor za vaš godišnji odmor. Sarimsakli je smešten na obali sredozemnog mora, a čitavo mesto je okruženo je borovom šumom i plažama sa bistrim morem, zvog čega ova destinacija sa pravom nosi pridev Vazdušna banja.

More ovdje je kristalno čisto, a plaže su široke i udobne, što ih čini idealnim mjstom za opuštanje i uživanje u suncu. Ako ste ljubitelj aktivnog odmora, možete se oprobati u brojnim sportovima na vodi, poput surfanja, jedrenja ili ronjenja.

U Sarimsakliju se nalaze brojne tavernice i restorani, gde možete probati autentičnu tursku kuhinju. Isprobajte nezaboravne specijalitete poput kebaba, musake ili baklave, uz nezaboravan pogled na more. Zajednička nit brojnim restoranima i barovima u Sarimsakliju je atraktivan, ponekad ekscentričan enterijer uredjen tako da se posetioc oseća spontano i opušteno uz užitak u specijalitetima mediteranske i nacionalne turske kuhinje uz tradicionalno gostoljubive domaćine. Utisak pojačava živa muzika i garantuje odličan provod i dobru zabavu uz mogućnost komzumiranja svih vrsta domaćih i stranih pića.

Za decu tu je veliki Luna park, a za mlade 4 diskoteke sa programom do ranih jutarnjih sati. Ovo letovalište ima oko 100 hotela, brojne apartmane, puno restorana sa turskom, grčkom, italijanskom i srpskom kuhinjom.

Sarimsakli je takođe savršena baza za istraživanje bližih destinacija kao što su Troja (170km), Pergamon (65km), Izmir (155km) i Efes (250km) do kojih se organizuju izleti. Uživajte u istorijskom i kulturnom naslijeđu ovih gradova, a zatim se vratite u Sarimsakli i opustite se uz more.

Sarimsakli hoteli letovanje 2024