First minute - Grčka 2024 | Blog
Radno vreme: 09h - 19h, subotom 09h - 14h
 

First minute - Grčka 2024


Grčka - letovanje za porodice

Izabrati dobru, povoljnu, idealnu destinaciju za putovanje sa malom decom nije nimalo lako, a Grčka je uvek dobar izbor. Vodeći računa o potrebama Vaše dece, kao i Vašim, Paradiso Vam pruza najsigurnije i najbolje letovanje za porodično putovanje. Uživajte na najboljim mestima za odmor sa malom decom, pružite im najlepše detinjstvo.

Grčka ima nebrojano plaža koje odgovaraju svačijem ukusu. Plaže sa prirodnom hladovinom su idealna varijanta za one koji žele da ceo dan provedu pokraj mora. Idealne su za porodični odmor sa malom decom. Duž plaže hladovinu prave mirisni borovi, tako da se tu možete sakriti kada Sunce upekne i pesak užari. Paradiso Vas vodi pravo u raj.



Letovanje za parove

Poklonite sebi i svojoj voljenoj osobi odmor i uživanje u zemlji antičkih bogova, zemlji maslina i vina, zemlji sunca, mora i predivnih plaža. Grčka je jedna od najromantičnijih destinacija. Sa azurnim vodama, puno plaža i istorijskih znamenitosti, ona je savršeno mesto za izbegavanje svakodnevnog stresa i uživanje s voljenom osobom. Uputićemo Vas u najromantičnija letovališta u Grčkoj, kao i mesta sa najlepšim zalaskom sunca. Budite romantični, romantika je smisao ljubavi.


Znate li kako izgleda raj?

Vodimo Vas na najdivnije plaže oko Sivote. Sivota je šarmantno, slikovito mesto u južnom delu oblasti Tesprotia i jedno od glavnih letovališta Epir. Sivota je raj za avanturiste. Treba obići sve plaže jer se ne zna koja je lepša. Pune prelepih restorana i taverni, savršeni klimtski uslovi, mediteransko rastinje uz razuđenu obalu, četinari na obodima planinskih masiva, čiste vode jonskog mora, živopisna sela sa maslinjacima i vinogradima karakteristike su ove regije koje na posetioce deluju opijajuće.

Plaže na Kefaloniji

Neke od najlepših plaža Grčke, ali i sveta su smeštene na najvećem iz grupe jonskih ostrva. Pored ljubaznosti ostrvljana, koja je nadaleko čuvena, Kefalonija se izdvaja i po plažama. Ima ih ukupno 39, a Paradiso travel Vas vodi na najlepše i najbolje. Kefaloniju krase mnogobrojne veće i manje uvale na kojima i u jeku sezone možete uživati u tišini i kristalno plavom i nadasve čistom moru.


Zašto sada uplatiti letovanje?

Stvarno, postavlja se pitanje zbog čega bi neko rezervisao letovanje skoro pa 6 meseci ranije. Rezervacija letnjih aranžmana u ovom periodu nosi nekoliko pogodnosti. Kod početka prodaje aranžmana, i kod first minute ponuda svi kapaciteti su slobodni, što Vam daje mogćnost da u odredjenoj vili odaberete broj apartmana, sprat, pogled... Pored toga, tu su i popusti za uplatu u celosti koji mogu da budu u visini i do -30%. Ukoliko putujete kolima, uplatom u celosti i dobijanjem popusta uštedećete dovoljno da možete da platite putne troskove za automobil. Zvuči primamljivo, zar ne?