Avantura počinje ovde
Radno vreme: 09h - 19h, subotom 09h - 14h
 

Avantura počinje ovde


45. Sajam turizma – od 22. do 25. februara 2024.

Najveći i najposećeniji sajam turizma u regionu – 45. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, održaće se od 22. do 25 februara 2024. god. na Beogradskom sajmu.

Pod sloganom Avantura počinje ovde! biće promovisane nove destinacije, first minute ponude, domaći i inostrani smeštajni kapaciteti, turističke regije i atrakcije. Tradicionalno, na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori.

Zbog ekskluzivnih sajamskih cena, first minute ponude i paketa sa mnoštvom pogodnosti, Sajam turizma je za posetioce, putnike i turiste već dugi niz godina omiljeni godišnji orijentir za odabir aranžmana i destinacija, kao i sagledavanje svega što turistički sektor ima da ponudi.

Sajam turizma pružiće priliku posetiocima da iz velike ponude izaberu prema svojim afinitetima: porodična putovanja, daleke i egzotične destinacije, putovanja za mlade, city break putovanja, odmor i oporavak u banjama, spa vikende na planinama, eko i aktivni turizam, kongresna dešavanja…