Letovanje -> Letovanje Grčka -> Ostrva -> Evia -> Rovijes

Ostrvo Evia: Rovijes - Najveći maslinjak Evije

Rovijes letovanje 2018: vile, apartmani

Rovijes apartmani

Rovies je mesto idealno za miran porodični odmor, pogodan za ljubitelje netaknute prirode, čistog mora i dugih šljunkovitih plaza. Mnoge jugonostalgične goste će sigurno podsetiti na neka mesta srednjeg Jadrana. Rovies je mesto koje se nalazi na samo 19km udaljenosti od banje Edipsos i 60km od glavnog grada Evie - Halkide. . Rovies je mesto u kom zivi oko 800 lokalaca, pravih tradicionalnih Grka koji su spremni da ugode svakom vasem zahtevu i da vam pomognu u bilo kojoj situaciji.

Obala Ruvijesa je zaštićena planinama te je ovde more gotovo uvek mirno i bez talasa. Na nepunih 300m od plaže nalazi se i centar mesta, gde se nalaze kafici, restorani, apoteka, doktor, suvenirnica, mesara, improvizovana pijaca, kladionica, pa čak i nekoliko butika gde lepša polovina moze da zadovolji svoje šoping potrebe.

http://www.ferriesglyfa.gr/prices-glyfa-ferries.phpRovijes apartmani i vile 2018

Rovijes mapa

Rovijes patrola – Kolima do Rovijesa

Rovijes video

Rovijes atrakcije

Na obodu Ruvijesa se nalazi i najveći maslinjak u ovom delu mediterana sa 40.000 stabala maslina. Maslinovi ulje proizvedeno na Eviji je jedno od najbolje proizvedenih u celom Mediteranu. U mestu se nalazi nekoliko prodavnica, kafića i ribljih restorana koji će boravak učiniti prijatnijim. Ovo mesto je poznato po najvećoj plantaži maslina na Eviji, koje broji oko 40.000 stabala, samim tim u ovom mestu nastaje najbolje maslinovo ulje i masline. Ove proizvode možete kupiti kod lokalaca koji to svako veće izlože na svojim tezgama u centru mesta. Takođe ovde možete kupiti i razne čajeve koji se beru u određenom delu sezone u okolini ovog mesta. U ovom mestu postoji vise manjih crkava i kapelica, pored jedne crkve nalaze se i ostaci Vizantijske tvrđave koja je sagrađena između 1255 i 1258 godine.

Rovijes plaže leto 2018

Netaknuta priroda, sačuvan identitet stare Grčke upotpunjuje lepa 1km dugacka plaža koja se prositre duž celog mesta, na kojoj imate uređeni deo gde se nalaze lezaljke i deo koji je rezervisan za one koji vole da uzivaju na vrucem sljnuku i suncu koje obasjava kristalno cisto more, u bukvalnom smislu.

Rovijes izleti leto 2018

/

Rovijes noćni život i zabava leto 2018

Vila Avantis

Vila Avantis

Leto 2018