Zimovanje Bansko - Covid-19 bezbedni hoteli
Radno vreme: 09h - 17h, subotom 09h - 14h
 

Povezana mesta

Bansko
Borovec

Zimovanje Bansko - Covid-19 bezbedni hoteliNova ponuda na našem tržištu
Covid-19 safe hoteli

Ukoliko želite skoro pa savršeno zimovanje po povoljnim cenama, obradovaće Vas vest da smo već počeli prodaju aranžmana za zimovanje u Banskom 2024. Hoteli su objavili First minute ponude, sa kojima možete značajno da uštedite.

Vodeći računa o potrebama naših turista, a i pre svega poštujući nove mere zaštite i prevencije širenja virusa COVID-19, za sezonu zimovanja 2020/2021 u saradnji sa partnerima pokrenuli smo novi pragram "COVID SAFE HOTELI". Svi hoteli pridržavaju se preporuka Bugarske Vlade i Ministarstva zdravlja, kao i preporuka Svetske zdravstvene organizacije i lokalnih zdravstvenih odeljenja, te u skladu sa tim preduzimaju stroge mere sa ciljem suzbijanja pandemije SARS-CoV-19.

Da li je bezbedno zimovati u Banskom?

Globalna situacija izazvana pandemijom virusa COVID-19 primorala nas je da naše klijente dodatno obezbedimo, pre svega zdravstveno, a potom i njihov novac. U ponudi naše agencije, između ostalog, u buduće će se nalaziti i objekti koji poštuju preporuke zdravstvene struke za suzbijanje širenja virusa COVID-19. Kako bi zaštitili novac naših klijenata, pokrenuli smo program “COVID SAFE HOTEL”.

Šta podrazmeva program COVID SAFE HOTEL?

1. Navedena oznaka garantuje da hotel posluje u skladu sa preporukama zdravstvene struke za suzbijanje širenja pandemije.
2. U slučaju da klijent, do 24 h pre početka realizacije putovanja, oboli od virusa COVID-19, gartantujemo povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.
3. Ukoliko klijent, do 01.12.2020. godine, iz bilo kog razloga (gubitak posla, nemogućnost dobijanja godišnjeg odmora, zdravstveni razlozi itd.) želi da otkaže aranžman, garantujemo povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.

Spisak objekata iz programa COVID SAFE HOTEL: