Bansko skijanje i zimovanje | Blog | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 19h, subotom 09h - 14h
 

Povezana mesta

Bansko

Bansko skijanje i zimovanje


Ukoliko želite skoro pa savršeno zimovanje po povoljnim cenama, obradovaće Vas vest da smo već počeli prodaju aranžmana za zimovanje u Banskom 2024. Hoteli su objavili First minute ponude, sa kojima možete značajno da uštedite.

Zima je godišnje doba koje je za nekog raj, a opet za drugu stranu asocijacija na hladno i tmurno vreme. Kako god bilo zima ima svoje čari i lepotu ukoliko obiluje snegom i sunčanim danima sigurni smo da će i zagovornici leta biti oduševljeni prizorima koje napravi majka priroda. Drveće okićeno pahuljicama snega pod suncem ili večernjim svetlom svtluca i pravi doživljaj koji se ne može prepričati nego jedino doživite!

Zašto baš Bansko?

Najniže cene hotelskog smeštaja u odnosu na skijališta u Evropi i našem okruženju, visoki standard smeštaja i visok nivo usluge (besplatno korišćenje welness i spa centara u hotelima, besplatan prevoz na relaciji hotel-gondola-hotel), povoljna cena vanpansionskih usluga u kombinaciji sa prelepim prirodnim ambijentom nacionalnog parka Pirin, odličnim uslovima za skijanje i modernom ski infrasktrukturom glavni su razlog zašto svake godine sve veći broj turista želi da svoj zimski odmor provede u Banskom.

Zimovanje u Banskom 2024

Bansko je romantičan i idiličan gradić, sagrađen u starom balkanskom arhitektonskom stilu. Predstavlja jedinstveno arhitektonsko i prostorno rešenje koje svojim izgledom oponaša tradicionalni izgled starih bugarskih varoši sa karakterističnim planinskim kućicama od drveta sa naglašenim drvenim terasama, uskim kaldrmisanim ulicama, malim slikovitim trgovima, crkvama i mehanama.

Ovaj moderan turistički centar nudi veliki izbor hotela svih kategorija, po veoma pristupačnim cenama. U većini hotela na raspolaganju Vam je veliki broj besplatnih usluga, poput korišćenja bazena, saune, đakuzija, sale za fitnes… Postoji i čitav niz drugih sadržaja koji upotpunjuju ponudu mesta, kao što je klizalište, staze za sankanje, paraglajding, brojne prodavnice za one koji uživaju u šopingu, diskoteke, pabovi, mehane…

Ski staze u Banskom

Bansko ima preko 70 km staza opremljenih brojnim topovima za veštački sneg. Sezona skijanja traje od polovine decembra do sredine aprila a snežni pokrivač dostiže srednju visinu od 143 cm. Skijalište se prostire od 960m-2600 m n.v. Skijalište čine dve oblasti: Čalin Valog (1.100-1.600 m) i Šiligarnika (1.700-2.600 m), od grada udaljene oko 10 km. Sa gradom ih povezuje moderna gondola koja, za 20 minuta vožnje, skijaše dovodi do srca skijališta. Najčuvenija je ski staza Tomba, crne kategorije sa dužinom od preko 2,5 km, a nezaboravan događaj predstavlja neprekidan spust u dužini od 16 km od vrha Todorka do početne stanice gondole.

Da li je bezbedno zimovati u Banskom?

Globalna situacija izazvana pandemijom virusa COVID-19 primorala nas je da naše klijente dodatno obezbedimo, pre svega zdravstveno, a potom i njihov novac. U ponudi naše agencije, između ostalog, u buduće će se nalaziti i objekti koji poštuju preporuke zdravstvene struke za suzbijanje širenja virusa COVID-19. Kako bi zaštitili novac naših klijenata, pokrenuli smo program “COVID SAFE HOTEL”.

Šta podrazmeva program COVID SAFE HOTEL?

1. Navedena oznaka garantuje da hotel posluje u skladu sa preporukama zdravstvene struke za suzbijanje širenja pandemije.
2. U slučaju da klijent, do 24 h pre početka realizacije putovanja, oboli od virusa COVID-19, gartantujemo povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.
3. Ukoliko klijent, do 01.12.2020. godine, iz bilo kog razloga (gubitak posla, nemogućnost dobijanja godišnjeg odmora, zdravstveni razlozi itd.) želi da otkaže aranžman, garantujemo povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.

Smeštaj u Banskom - Ponuda hotela 2024

Predstavljamo Vam nekoliko hotela koji su "best buy", odnosno koji imaju najbolji odnos cene i kvaliteta:


Kompletnu ponudu hotelskog smeštaja za zimovanjem u Banskom možete pogledati ispod