Pratite nas na:

Evropski gradovi


 • Proleće/Jesen
 • Rim polasci


 • Rim
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine -> Nova godina Rim 2019

  Nova godina Rim 2019: 6 dana / 3 noćenja

  Nova godina Rim 2019

  Doček nove godine Rim 2019

  Rim se nalazi u regionu Lacio u centralnoj Italiji na mestu gde se spajaju reke Anijen i Tibar. Centar grada se nalazi unutar kopna oko 24 kilometara od Tirenskog mora, pružajući se do same obale, do mesta gde se nalazi oblast Ostija. Rimska „komuna“ pokriva površinu od 1.285 km², uključujući mnoštvo zelenih površina.

  U Rimu vlada tipična sredozemna klima koja karakteriše sredozemnu, obalu Italije. Najprijatnije vreme je od aprila do juna, i od sredine septembra do oktobra. Zbog toga je rimski ottobrate (u bukvalnom prevodu „prelep oktobarski dan“) slavan i poznat kao sunčan i topao dan. U avgustu temperatura u najtoplijem delu dana često prelazi 32°C, pa je tradicija da je upravo taj mesec sezona godišnjih odmora, mada taj trend opada pa Rim postaje u potpunosti funkcionalan tokom celog leta. Prosečna najviša temperatura u decembru je oko 14°C.  Nova godina Rim 2019


  Nova godina Rim 2019
  29.12.2018 - 03.01.2019. (6 dana /3 noćenja)

  Rim – Napulj – Vatikan


  1.dan Beograd
  Polazak iz Beograda u 14:00h sa parkinga turističkog terminal SP Lasta, autoput Beograd-Nis br 4. Putovanje kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju. Noćna vožnja.


  2.dan Rim
  Dolazak u Rim u prepodnevnim časovima. Obilazak Rima: Via Aurelia, Vatikan, Crkva Sv. Petra, Trastevere, Cirkus Maksimus, Koloseum, Trg Republike, Forumi, Trg Venecije sa spomenikom Otadžbine, Kapitolski Trg. Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.


  3.dan Rim – Pompeja – Napulj – Rim
  Doručak. Fakultativni izlet do Pompeje i Napulja: Pompeja je antički lokalitet koji se nalazi 250 km udaljen od Rima. U erupciji vulkana Vezuv, grad je zatrpan pepelom što ga je savršeno sačuvalo do današnjih dana. Razgledanje lokaliteta sa lokalnim vodičem. Po završetku razgledanja odlazak u Napulj, prestonicu južne Italije. Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Polazak ka Rimu u popodnevnim časovima. Dolazak u hotel u večernjim časovima. Individualni odlazak na doček nove 2019. godine. Noćenje.


  4.dan Rim
  Doručak. Slobodno vreme. U večernjim časovima fakultativni izlet “Rim noću” sa lokalnim vodičem. Povratak u hotel. Noćenje.


  5.dan Rim – Vatikan – Rim
  Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativna poseta Vatikanu sa lokalnim vodičem. Obilazak Vatikanskog muzeja i Sikstinske kapele. Slobodno popodne. Polazak za Srbiju u večernjim časovima. Putovanje preko Italije, Slovenije i Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora. Noćna vožnja.


  6.dan Beograd
  Dolazak u Beograd oko podneva.


  TERMINI PUTOVANJA HOTEL CENA PO OSOBI FIRST MINUTE DO 31.10.2018.
  29.12.2018 - 03.01.2019. u gradu ★★★ 179€ 169€
  u cebtru grada ★★★ 209€
  189€

  *SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (PARKING KOD TEMPA) i ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) – DOPLATA 20 €;
  KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) - DOPLATA 15 € i NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) - DOPLATA 10 €.
  U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.

  Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan plaćanja.


  Aranžman obuhvata:
  - prevoz turističkim autobusom (TV, video i audio oprema, klima),
  - smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
  - smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
  - razgledanja i obilaske prema programu,
  - usluge turističkog vodiča,
  - usluge lokalnog vodiča,
  - agencijske usluge.


  Aranžman ne obuhvata:
  - gradsku komunalnu taksu u Rimu (uključujući i okolinu) koja je stupila na snagu 01.09.2014.i to: za hotele sa 3* - 4.00€ dnevno, a za hotele sa 4* - 6.00€ dnevno i plaća se na recepciji hotela,
  - fakultativne izlete,
  - međunarodno zdravstveno osiguranje: Za osobe do 19 godina 721,00 dinara, od 19 do 70 godina 1081,00 dinara i od 71 do 86 godina 2162,00 dinara.


  Popusti i doplate:
  - deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 20 €,
  - treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%,
  - putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 60 €,
  - doplata za 1/1 sobu 90 €.


  Cene fakultativnih izleta (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
  - Vatikan - 35 € odrasli / 30 € deca,
  - Rim noću - 10 € odrasli / 5 € deca,
  - Pompeja, Napulj - 45 € odrasli / 35 € deca (obuhvata autobuski prevoz na relaciji Rim – Pompeja – Napulj - Rim, usluge vodiča na srpskom jeziku i pratnju obaveznog lokalnog turističkog vodiča u Pompeji, ulaznice za Pompeju).


  Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika.


  Smeštaj u nekom od navedenih hotela ili sličnom:
  HOTEL VAN CENTRA GRADA:
  Hotel Rouge et Noir ★★★★ - nalazi u delu grada koji se zove Pjetralata, u blizini centra grada. Hotel ima besplatne šatl buseve koji voze od i donajbliže metro stanice. Sobe su renovirane i imaju: klima uređaj, SAT TV, kupatilo, sef, frižider, Wi - Fi intenet, telefon. Više informacija o hotelu na www.hotelrougeetnoir.it


  Hotel u centru grada:
  Hoteli iz lanca Raeli, (Hoteli Lazio, Siracuza, Floridia…) u centru Rima u zoni stanice Termini, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija. Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene sa kupatilom, SAT TV-om, telefonom.
  Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni švedski sto). Više informacija o hotelu http://raelihotels.it/en/home


  Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika.


  NAPOMENA:
  U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Plana Tours, licenca OTP 506 / 2010 od 04.03.2010.


  Cenovnik br. 1 od 01.10.2018.

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928