Retimno hoteli i apartmani avionom 2022 | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 17h, subotom 09h - 14h
 

Obaveštenje:

Usled posledica pandemije i reorganizacije posla, obaveštavamo Vas da poslovnica u Belvilu neće raditi u narednom periodu.

Retimno - Filtriraj pretragu

Sadržaj smeštajnog objekta:

Lokacija smeštajnog objekta:

Tip aranžmana:

Vrsta smeštajnog objekta:

Struktura smeštajnog objekta:

Broj noćenja:

Retimno - studentski grad Krita

Letovanje Retimno avionom 2022: hoteli na Kritu - Retimno

Treći grad po veličini na ostrvu i ima oko 35.000 stanovnika. Od aerodroma Heraklion je udaljen 78 km i nešto malo manje od aerodroma Hanja. Odlikuje ga kristalno čisto more, i duge lepe plaže, finog stinog peska. Peščana plaža i šetalište uz obalu koje vodi od centra grada, proteže se u dužini od dva kilometra. Divno šetalište sa palmama topla i plitka voda čine ovaj grad pogodnim za odmor kako za porodice sa decom tako i za parove. U predgrađu Retimna nalaze se još tri manja turistička mesta sa lepim peščanim plažama: Misira, Pervolia i Platanias.

Odlična, dugačka peščana plaža, prelep stari grad podno Venecijanske tvrđave Fortezza, gde su stara venecijanska luka sa svetionikom iz XVI veka, Rimondi fontana – simbol grada (nekada je voda koja teče iz tri lavlje glave snabdevala ceo grad), Porta Guora – velika kapija Retimna, džamija Neratze – nekada franjevačka crkva a danas koncertna dvorana i konzervatorijum, zatim brojne uličice pune boja, primera mletačke i otomanske arhitekture, taverni, barova, suvenirnica, kao i Gradsku baštu – neverovatnu zelenu oazu u samom centru grada! A uz sve to je i odlično pozicioniran za obilazak ostrva! Neverovatan grad koji svako zavoli – Retimno!