Radno vreme: 09h - 17h, subotom 09h - 14h
 

Andaluzija

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Andaluzija, biser Španije, predstavlja spoj bogate istorije, strastvene kulture i predivnih pejzaža koji očaravaju svakog putnika. Ova regija odiše šarmom tradicionalnih španskih gradova, dok istovremeno nudi nezaboravno iskustvo spoja modernosti i autentičnosti.

Oivičena prelepim obalama Sredozemnog mora na jugu, Andaluzija očarava svojim zlatnim peščanim plažama i tirkiznim vodama, pružajući idealnu destinaciju za opuštanje i uživanje pod suncem.

Bogata istorija Andaluzije prožeta je uticajima rimskih, maurskih i hrišćanskih civilizacija, što se ogleda u arhitekturi spektakularnih građevina poput Alhambre u Granadi ili impresivne katedrale u Sevilji. Ovde se istorija isprepliće sa savremenim ritmom života na način koji očarava i inspiriše svakog posetioca.

Andaluzija je takođe dom flamenga, strastvenog plesa i muzike koja osvaja srca svojom emotivnošću i energijom. Osećaj strasti i života kojim zrači ova umetnost preplavljuje atmosferu svakog kutka Andaluzije, pružajući posetiocima jedinstvenu kulturnu baštinu.

Od šarmantnih belih sela na brdima do živopisnih gradskih trgova prepunih života, Andaluzija je destinacija koja budi sva čula. Ovo je mesto gde se tradicija i modernost stapaju, pružajući putnicima nezaboravno iskustvo koje će obogatiti njihove duše.

Uz gostoljubive ljude, izvanrednu hranu i neponovljive pejzaže, Andaluzija poziva putnike da se prepuste njenoj lepoti i dožive čaroliju koja će im ostati urezana u sećanjima zauvek. Otkrijte čari Andaluzije i stvorite uspomene koje će trajati čitav život.

 


Način prevoza: Avio prevoz

Broj noćenja: 4

Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/72 40 928

Zatražite ponudu


Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije smeštaja u kapacitetima. Molimo vas, obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i povratka koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su termini boravka naznačeni u cenovniku.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12