Radno vreme: 09h - 20h, subotom 09h - 14h
 

Žao nam je, ovo putovanje trenutno nije u ponudi.

Individualni aranžmani
Sejšeli avionom


Sejšeli su ostrvska zemlja sačinjena od 115 ostrva u Indijskom okeanu udaljena oko 1600km od obale Afrike. Ostrva koja čine srce arhipelaga su Mahe, Praslin i La Digue i na kojima se nalaze uglavnom svi hoteli na Sejšelima. Glavni grad Victoria se nalazi na ostrvu Mahe, do koga saobraćaju sve avio kompanije koje lete na Sejšele.

Aranžmani za Sejšele su aktuelni tokom cele godine, zbog toga je odmor na Sejšelima moguć u bilo kom periodu. Ostrva su uglavnom granitnog i koralnog porekla, dok plaže koje se na njima nalaze spadaju među najlepše na svetu, dosta njih je ‘’odsečeno od sveta’’ ali i često nepristupačne što Vaše putovanje na Sejšele može učiniti dodatno egzotičnijim i dati notu posebne tropske avanture. Uz blagotvornu klimu i odličnu temperaturu vazduha koja se kreće od najniže do 24 stepena i najviše koja ne ide iznad 32 stepena, pokazuje da Sejšeli predstavljaju idealnu egzotičnu destinaciju pogodnu za uživanje na plaži, šetnju prirodom, ronjenje i razgledanje bogate podvodne flore i faune, pecanje na pučini okeana, kao i u uživanju u romantičnim trenutcima.

Ukoliko planirate da krenete na putovanje sa dragom osobom i da Vaš medeni mesec provedete na Sejšelima onda ste napravili pravu odluku. Aranžmani za medeni mesec su nešto što će Vam zasigurno zagolicati maštu da svoje bračno putovanje provete na ovoj egzortičnoj i nama dalekoj destinaciji. Provedite najromantičnije trenutke uz gledanje zalaska sunca koje se spaja sa pučinom Indijskog okeana, ispijajte egzotične koktele, uživajte u mnogobrojnim ribljim specijalitetima i tropskom voću i povrću. Hoteli na Sejšelima nude posebne pogodnosti za mladence kao što su: privatni check-in, piće dobrodošlice, korpa sa voćem i doručak u sobi, vaučeri za večeru u a la carte restoranima, popusti za korišćenje Spa centara, pokloni iznenađenja i mnoge druge pogodnosti.

Ostrva beskrajnih belih peščanih plaža opasanih granitnim stenama koje se ulivaju u prelep Indijski okean, palme koje se njišu na vetru, hoteli koji dodiruju more. Mnogo je razloga da odaberete Sejšele za Vaše savršeno putovanje


Način prevoza: Avio prevoz

Broj noćenja: 10, 7

Žao nam je, ovo putovanje trenutno nije u ponudi.