Novo mesto polaska autobusa | Blog | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 20h, subotom 09h - 14h
 

Novo mesto polaska autobusa


Problem koji godimana muči kako putnike, tako i turističke agencije je lokacije i mesto polazaka turističkih autobusa. Predhodnih godina autobusi su polazili sa Dunav stanice, zatim sa parkinga preko puta Sava centra, da bi se nedavno mesto polaska preselilo na Novi Beograd, preko puta "Buvljaka". Mislilo se tada se je problem rešen, međutim na kraju se ispostavilo da je samo produžen. Kako se na Novom Beogradu obavljaju radovi, i taj parking je zatvoren, agencije su dovedene u nezavidan položaj da ponovo traže mesto odakle će putnici kretati na svoja putovanja. Konačnog i trajnog rešenja ovog problema i dalje nema.

Međutim, neko alternativno rešenje je izgleda na pomolu. Prema do sada nezvaničnim informacijama, novo mesto polaska autobusa koji će u predstojećoj sezoni voziti turiste za Grčku je:Autoput Beograd - Niš broj 4 (parking pored direkcije "Laste")

Linije gradskog prevoza kojer saobraćaju do mesta polaska su: 38, 38L i 70 (uskoro). Linija 70 trenutno ide za Ikeu i neko skorije vreme ce dodati stanicu kod parkinga (gde vec staju 38 i 38L).
Za više detalja, stojimo vam na raspolaganju.