Letovanje -> Letovanje Grčka -> Jonska more -> Parga -> Vila Diamantidis

Parga aparmtani 2017: Vila Diamantidis

Vila Diamantidis letovanje Parga 2017

Vila Diamantidis je kvalitetna vila u našoj ponudi Parge za leto 2017. godine. Udaljena je 350 metara od mora i raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe. U studijima 1/2 +1 se nalazi: ili francuski ležaj ili dva standardna sa pomoćnim ležajem (fotelja na razvlačenje), koju može da koristi dete do 12 godina.

Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju i aparat za filter kafu, kupatilo (TWC, peškiri i fen), terasu, TV i AC (klima je uračunata u cenu). Svaki studio ima sto sa stolicama u kuhinji i na terasi, kao i komarnike. Gostima je na raspolaganju bežični internet. Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana.

Tvrđava Parga sa koje se vidi mesto kao na dlanu je udaljena 300 metara od vile Diamantidis. Plaža Valtos se nalazi na 600 metara od vile Diamantidis. Aerodrom Aktion je udaljen 51 km. Dok boravite u Pargi na Grčkom suncu možete uživati na peskovitim i šljunkovitim plažama: Valtos, Krioneri i Piso Krioneri.


Vila Diamantidis Parga Vila Diamantidis Parga Vila Diamantidis Parga Vila Diamantidis Parga Vila Diamantidis Parga Vila Diamantidis Parga Vila Diamantidis Parga Vila Diamantidis Parga Vila Diamantidis Parga Vila Diamantidis Parga Vila Diamantidis Parga Vila Diamantidis Parga Vila Diamantidis Parga Vila Diamantidis Parga Vila Diamantidis Parga Vila Diamantidis Parga Vila Diamantidis Parga

Vila Diamantidis letovanje Parga 2017


Akcijska ponuda:
– 15% popusta za smene 26.05, 05.06, 15.06. i 25.06, za uplate u celosti prilikom rezervacije,
– 10% popusta za smene 26.05, 05.06, 15.06. i 25.06, za uplate od najmanje 40% cene aranžmana prilikom rezervacije.


Aranžman obuhvata:
- Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili double decker, audio/video oprema, klima/grejanje)
- Boravak od 11 dana – 10 noćenja u studijima ili apartmanima
- Troškove organizacije putovanja
- Usluge predstavnika agencije Organizatora putovanja


Aranžman ne obuhvata:
- Putno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove
- Usluge koje nisu predviđene programom
- Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja.


Doplata za 1/1
- Ukoliko dvokrevetni studio koristi jedna osoba, plaća najam dvokrevetnog studija u Paraliji. Osoba plaća dva paket aranžmana čiji se zbir umanjuje za 40 € . Za smene označene * ukoliko aranžman koristi jedna osoba plaća doplatu za 1/1 u iznosu od 70 € i može da koristi jedno mesto na prevozu.


Popusti za decu
- U svakom studiju ili apartmanu BESPLATNO može, pod uslovom da nema vlastiti ležaj, boraviti PO JEDNO dete, uzrasta do 10 godina, uz dve odrasle punoplatežne osobe.


Spajanje smena
- spajanje smena na autobuskom prevozu, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 40 € po osobi.
- spajanje smena na sopstvenom prevozu, ukupna cena aranžmana se umanjuje za 80 € po osobi osim spajanja smena označanih *, gde se umanjuje za 60 € po osobi.


/

/

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928