Evropski gradovi -> Mađarska -> Morahalom

Morahalom - U uglu Tise

Morahalom

Morahalom je grad u Mađarskoj, smešten na 20-ak km od Segedina, i svega 15 km og graničnog prelaza Horgoš. Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 14 pokrivenih i 9 otvorenih bazena, sa lečilištem i wellnes uslugama, infra i finskom saunom i povoljnim cenama tokom čitave godine očekuje svoje goste. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39.5 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2.200 m2. Lekoviti bazeni pune se isključivo lekovitom vodom bez dodavanja hemikalija. Bazene čine privlačnim ugrađene hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa.Evropski gradovi - Morahalom

Morahalom polasci: SVAKE SUBOTE
06.09; 13.09; 20.09; 27.09; 04.10; 11.10; 18.10; 25.10.2015.


PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan: Polazak iz Beograda 05:30 časova sa parkinga Sava centra. Vožnja preko Novog Sada i Subotice ka Morahalomu sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. Dolazak do banje u prepodnevnim časovima. Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju.
Boravak u banji do popodnevnih časova kada je predviđen polazak. Poseta tržnom centru Auchan ( bivša Cora ), Metro, Praktiker, koji se nalaze u Segedinu. Slobodno vreme u tržnom centru. Polazak oko 20 časova. Nastavak putovanja ka Beogradu. Dolazak u kasnim večernjim časovima.

Cena aranžmana 1250 rsd
deca do 12 godina 1000 din

NAČIN PLAĆANJA:

• Gotovinsko plaćanje
• Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, American Express


ARANŽMAN OBUHVATA:

• Prevoz autobusom turističke kategorije (AC/DVD) sa svim troškovima prevoza.
• Odlazak do tržnog centra Cora
• Usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)


ARANŽMAN NE OBUHVATA:

• Troškove medjunarodnog putnog zdravstvenog putnog osiguranja
• Individualne troškove putnika
• Doplata za celodnevno korišćenje termalnih bazena - ulaznicu oko 5 eura vodiču u autobusu


VAŽNA NAPOMENA: Svi putnici ukoliko ne poseduju nove crvene pasoše moraju da poseduju važeću vizu u starom pasošu koju sami pribavljaju.
U sklopu kompleksa nalazi se čarda gde je moguć ručak.
NE ČEKA SE NA GRANICI OBRADA PAPIRA ZA TAX FREE!!


NAPOMENA: Rok za prijavljivanje je 15 dana pre putovanja ili do popune mesta. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA O OTKAZU ARANŽMANA JE 5 DANA.


Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj proogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Eta touras Licenca OTP 344/2010

Crkva Svetog Lasla, Kuća Lutaka, Kuća Štrudli, Papirka park,

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928