Putno osiguranje | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 19h, subotom 09h - 14h
 

Putno osiguranje


Poštovani putnici,

Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu mogu biti jako veliki. Na osnovu dosadašnjih iskustava nas i naših putnika, kako iz Srbije, tako i iz zemalja iz okruženja, postoji mogućnost da granične službe naše zemlje, tranzitnih i odredišnih zemalja zatraže polisu osiguranja na granici ili nalože da se osiguranje kupi na licu mesta po znatno višim cenama nego u Srbiji. U tom slučaju Agencija ne može biti odgovorna u slučaju da putnik nema osiguiranje i to bude razlog da ga granične vlasti ne puste u zemlju ili zadrže na granici radi kupovine polise.


U cenu naših aranžmana nije uračunato putno osiguranje putnika, kao ni osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga. Agencija Club Paradiso Vam nudi putno osiguranja kompanija Generali i Milenium. Polisu putnog osiguranja, osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga možete kupiti u našoj agenciji.

Na put bez sekiracije - budite osigurani

Tokom turističkog ili poslovnog boravka u inostranstvu, nepredviđeni zdravstveni problemi mogu vam poremetiti planove i pokvariti odmor. Za putovanje u Grčku posedovanje ove polise nije obavezno. Ipak, zdravstevno osiguranje je uslov da se bezbrižno putuje i resterećeno uživa na letovanju a Organizator isto preporučuje svima jer je u Grčkoj skupa svaka lekarska intervencija, lekovi, ambulantno ili bolničko lečenje a nije ni logično štedeti na vlastitom zdravlju i sigurnosti


Kod nas možete kupiti polise siguranja: