Pratite nas na:


 • Proleće/Jesen
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine avio -> Nova godina Sardinija 2019

  Nova godina Sardinija 2019 5 dana/4 noćenja

  Nova godina Sardinija 2019

  Doček nove godine Sardinija 2019

  Sardinija je drugo po veličini italijansko ostrvo u Sredozemnom moru, posle Sicilije. Udaljeno je oko 300 km od kopnenog dela Italije i najbliže je francuskom ostrvu Korzici. Prestonica i najvedi grad ostrva je Kaljari, na sardinijskom jeziku znači dvorac, u samom gradu nalazi se prelepa peščana plaža, jedna od najdužih gradskih plaža u Italiji (13 km). Kaljari krase divne bašte, parkovi, katedrale i zamkovi. Sardinija, prvonastalo ostrvo u Mediteranu, sa svojim smaragdnim morem, belim peščanim plažama i malim stenovitim uvalama ostavide vas bez daha. Uživajte u prelepom ambijentu jer ovde turizam još uvek nije ugrozio autentičan izgled ostrva.


  Nova godina Sardinija 2019

  Doček nove godine Sardinija 2019
  29.12.2017 - 02.01.2019 (5 dana/4 noćenja)


  1.dan (petak, 29.decembar)
  Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Kaljari kompanijom Air Serbia u prepodnevnim časovima. Po sletanju u Kaljari odlazak na panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: Municipio – palata eklektičkog stila sa sjajno izvedenom fasadom, trgovačka zona Largo Karlo Feliće, živopisni trg Jene, Kastelo – srednjovekovno utvrđenje na uzvišici, Kula slonova, Katedrala Sv. Marije, vidikovac. Smeštaj u hotel. Slobodno posle podne. Noćenje.


  2.dan (subota, 30.decembar)
  Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja celodnevnog fakultativnog izleta na ostrvo San Pietro, kamene plaže uz tirkizno plavo more na jednoj strani, palme i borovi na drugoj kao i brojne retke ptice čine lepotu ovog ostrva. Polazak iz hotela u 08.00 h, odlazak autobusom do luke Portovesme i ukrcavanje na trajekt. Obilazak ostrva počinje u gradu Carloforte, bogata istorija vidljiva je u svim delovima grada koji je danas veliki turistički centar. Nastavak ture po ostrvu, obilazak najlepše plaže i odlazak do najzapadnije tačke Italije, vidikovca Capo Sandalo, uživajte u pogledu na otvoreno more. Povratak u hotel trajektom i autobusom. Noćenje. (Cena izleta po osobi 45 eur)

  3.dan (nedelja, 31.decembar)
  Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet “Nora i Pula”. Obilazak grada Feničana, drevne luke Nora, jednog od glavnih arheoloških oblasti Sardinije. Grad se nalazi 30 kilometara jugozapadno od Kaljarija, poseduje istorijske ostatke prvog feničanskog naselja koji datira od VIII veka pre nove ere. Obilazak rimskog teatra, jedinstvenog na Sardiniji, termi i raskošnih mozaika. Nastavak putovanja do Pule, obilazak malog turističkog mesta i kratko slobodno vreme za odmor. Povratak u hotel. Slobodno poslepodne. Individualan doček nove godine. Noćenje. (Cena izleta po osobi 35 eur)


  4.dan (ponedeljak, 1.januar)
  SREĆNA NOVA GODINA. Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, preporučujemo da posetite gradsku plažu, Poetto, stari grad i uživate u pogledu sa Bastione San Remy. Noćenje.


  5.dan (utorak, 2. januar)
  Doručak. Napuštanje soba i odjava iz hotela. Slobodno vreme do dogovorenog transfera na aerodrom. Direktan čarter let za Beograd kompanijom Air Serbia. Po sletanju u Beograd kraj programa.


  Cena u pripremi


  U cenu putovanja je uključeno: 
  - povratni avionski prevoz na relaciji Beograd - Kaljari - Beograd kompanijom Air Serbia (direktan čarter let); 
  - smeštaj u hotelu po izboru na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem;
  - panoramsko razgledanje grada;
  - transferi prema programu;
  - usluge vodiča na srpskom jeziku;
  - troškovi organizacije i vođenja putovanja.


  U cenu putovanja nije uključeno:
  - aerodromske takse 38,50 eur (Beograd 15,5 eur, RF taksa 1 eur i Kaljari 22 eur), plaćaju se u agenciji uz aranžman i podložne su promeni;
  - fakultativni izleti (ulaznice nisu uključene u cenu);
  - putno zdravstveno osiguranje;
  - individualni troškovi putnika.


  Smeštaj:
  Hotel Italia 3* www.hotelitaliacagliari.com
  Hotel se nalazi u samom centru Kaljarija, u neposrednoj blizini luke, železničke i autobuske stanice. Standardne sobe su sređene i moderno opremljene. Poseduju kupatilo, tv, klima uređaj, većina soba ne poseduje balkon. U sklopu hotela nalazi se bar, sala za doručak, dve sale za sastanke. Kontinentalni doručak se služi po principu samoposloživanja u hotelskom restoranu.

  Hotel Regina Margherita 4* www.hotelreginamargherita.com
  Moderan gradski hotel se nalazi u centralnom delu grada na putu koji od gradskog utvrdjenja, Kastela, vodi do glavnog šetališta uz luku. U sklopu hotela nalazi se 100 soba, standardne sobe su moderno opremljene i imaju tv, kupatilo, wifi, sef, mini bar, nemaju balkon. Kontinentalni doručak se služi po principu samoposloživanja u hotelskom restoranu. 


  Fakultativni izleti:
  Opisi izleta su sadržani u programu putovanja. Prijavljivanje i uplata fakultativnih izleta se vrši u agenciji prilikom rezervacije aranžmana. Minimum za realizaciju je 40 prijavljenih putnika, po izletu. Putnici se mogu opredeliti na svaki pojedinačni izlet po izboru ili se mogu prijaviti za paket od 2 navedena izleta:
  - Ostrvo san pietro 45€
  - Nora i pula 35€
  - komplet dva izleta 70€


  Napomene:
  - Dozvoljena količina predatog prtljaga je 23 kg i kabinskog (ručnog) 8 kg
  - Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe
  - Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela
  - Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00 h.
  - Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima
  - Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost . Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.


  Važne napomene za putovanje “sardinija“:
  - Potrebno je najmanje 100 putnika za realizaciju ovog putovanja.


  Opšte napomene za putovanje
  - Organizator zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i
  slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajudi iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
  - U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja Organizatora, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.
  - Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Organizator putovanja ima garanciju putovanja
  u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0094/2017 od 25.01.2017. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs, polisa broj 300055359 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad.

  Mogući načini plaćanja:
  1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
  2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2019 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
  3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
  4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


  Napomena:
  Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko posedujete plavi pasoš) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

  Cenovnik br.1 od 03.10.2017


  Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj proogram važe Opšti uslovi putovanja OTP Filip travel, licenca OTP 196/2010

  /

  /

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928