Evropski gradovi -> Italija -> Gardaland

Gardaland - Najpopularniji zavbavni park u Italiji

Gardaland 195€

Evropski gradovi Gardaland 2015

Gardaland je omiljeni zabavni park za decu i odrasle, u blizini jezera Lago di Garda. Zabavni park sadrži brojne atrakcije, vožnje, parkove i predstave: Dolina kraljeva, svet gusara, brzaci, prašume, beg iz atlantide, leteće ostrvo, voz gardaland express, grad divljeg zapada, čarobno drvo, plavi tornado, najluđa kuća na svetu, viteški turniri, predstave s dupinima, brojne parade i show predstave.


Gardaland, Putovanja Gardaland Gardaland, Putovanja Gardaland Gardaland, Putovanja Gardaland Gardaland, Putovanja Gardaland Gardaland, Putovanja Gardaland Gardaland, Putovanja Gardaland

Evropski gradovi - Gardaland

Gardaland


Severna Italija - Gardaland - Movieland
09.04 - 13.04


1.Dan – Beograd 09.04.2015.
Polazak iz Beograda, sa dogovorenog mesta u 21:00h. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije za Italiju, sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelazaka granica.


2.Dan – Verona 10.04.2015.
Dolazak u Veronu u ranim prepodnevnim časovima. Obilazak grada (Arena, Trg Bra i Erbe, trg sinjorija, Julijina kuca…). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim satima odlazak u hotel. Smeštaj u hotel, večera, noćenje.


3.Dan – Busolengo – Gardaland 11.04.2015.
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak do GARDALEND-a. Slobodno vreme za uživanje u atrakcijama parka: Svet snova – Luda kuća – Leteće ostrvo – Avantura – Sekvija – Atlantida – Dolina Kraljeva – Super baby vrteška... Za putnike koji ne zele da provedu vreme u Gardalendu, organizujemo odlazak do Peskiere, važnog austrijskog uporišta iz vremena ratova sa Napoleonom. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.


4.Dan – Busolengo – Movieland 12.04.2015
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak do MOVIELAND-a. Slobodno vreme za uživanje u atrakcijama parka: Terminator 2 – Rambo action show  – Kuća strave – Akademija kaskaderstva  – U 571 Podmornica – Zorro – Tomb Raider – Troncosaurus... Mogućnost fakultativnog odlaska u restoran Medival time na večeru, uz nezaboravan show sa srednjevekovnim vitezovima, princezama, kraljevima. Za putnike koji bi radije uživali pored jezera Garda, planiran je odlazak do Sirmiona, malog pitoresknog gradića, smeštenog na obali jezera Garde, koji osvaja svojom arhitekturom i uglađenošću, gde nikako ne treba propustiti odlazak u neku od poslastičarnica... Povratak u hotel. Večera. Noćenje.


5.Dan – Busolengo – Beograd 13.04.2015.

Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za outlet Palmanova, http://www.palmanovaoutlet.it/sr/outlet, slobodno vreme za setnju i kupovinu, nakon toga polazak za Beograd. Dolazak u kasnim večernjim časovima.


CENA ARANŽMANA: 195 EUR


Aranžman obuhvata:
– Prevoz autobusima Lasta turističke kategorije (klima, video, audio oprema, WC…) SP „LASTA“
– 3 noćenja na bazi POLUPANSIONA (način služenja usluge – kontinentalni doručak, večera meni) u regiji Bussolengo hotel sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama
– Usluge turističkog vodiča na putovanju
– Obilaske prema programu
– Organizaciju putovanja


Aranžman ne obuhvata:
– medjunarodno zdravstveno osiguranje
– ulaznice za lokalitete navedene u programu: GARDALAND – celodnevni boravak – 25 Eur, deca do 1m visine gratis)
– MOVIELAND – celodnevni boravak – 25 Eur, deca do 1m visine gratis ili MOVIELAND sa večerom u restoranu MEDIEVAL TIME – 45 Eur)
– sve individualne i neplanirane troškove (uzrokovane usled vanrednih okolnosti)


Doplate:
– Doplata za jednokrevetnu sobu na upit


Popusti i posebne pogodnosti:
– za putnike koji žive van Beograda – na dan putovanja, besplatna povratna karta na međugradskim linijama Laste, ukoliko to red vožnje omogućava.


Način i uslovi plaćanja:
– Cena izražena u Eur, sve uplate se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.
– Prilikom rezervacije plaća se iznos u visini 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja gotovinski ili uplatom preko računa
– Mogućnost plaćanja na rate / prilikom rezervacije plaća se iznos u visini 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak čekovima građana ili putem administrativne zabrane u šest jednakih mesečnih rata.


Napomene:
• Smeštajni objekti u ovom aranžmanu kategorisani su od strane turističke asocijacije Italije
• Hotel odgovara kategorizaciji 3*. Sve sobe su opremljene sa kupatilom, TV i telefonom. Način služenja obroka jeste kontinentalni doručak, večera meni. Ime hotela će biti poznato najkasnije 30 dana pre izvođenja putovanja.
• Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije, dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
• Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
• Raspored sedenja u autobusu prema redosledu prijava.
• Organizator zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela ili prevoza.
• Organizator zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
• Aranžman se organizuje za grupu od minimum 40 plativih putnika
• Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika.
• U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih osoba zadržavamo pravo otkazivanja aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
• Sastavni deo programa su Opšti uslovi putovanja Organizator usaglaseni sa YUTA standardima i ISO standardima 9001 i 14001


Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj proogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Lasta travel&tourisam OTP 578/2010.

/

/

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928