Pratite nas na:

  Club Paradiso Nagrade

Zimovanje -> Zimovanje Srbija -> Zimovanje Goč -> Vidikovac

Odmaralište Vidikovac - Gučevo

Odmaralište Vidikovac - Gučevo

Vidikovac Gucevo Zimovanje

Opšti podaci: Na samo 4 km od Podrinjske lepotice Banje Koviljače, na nadmorskoj visini od 550 m, koja nesumnjivo predstavlja raj za uživaoce u prirodnim lepotama, nalazi se Ugostiteljski kompleks "Vidikovac". Naziv "Vidikovac" potiče iz razloga što se na samo 80 metara od kompleksa nalazi vidikovac sa koga se pruža najlepši pogled na reku Drinu i Republiku Srpsku.
Hotelski sadržaj: U sklopu kompleksa nalazi se istoimeno Dečije odmaralište I etno selo "Gučevski vajati" sa istoimenim restoranom I starim vajatima za prenoćište. Klimatizovan restoran sa 100 sedećih mesta (povezan toplom vezom sa objektom), banket sala (učionica) sa 25 sedećih mesta, deo za pranje veša, otvorena bašta.
Smeštajni kapacitet: Dečije Odmaralište "Vidikovac" raspolaže sa 16 soba, 2 duplexa, kapaciteta cca 90 ležaja. Sve sobe poseduju nov nameštaj, laminat, TWC, SAT TV. Sobe su raspoređene u prizemlju, I spratu i II spratu koji je izgrađen u februaru 2010. godine (sobe na ovom spratu raspolažu klima uređajima).
Zabavni sadržaj: Zatvorena diskoteka(sa pratećom opremom), besplatan bežični internet i korišćenje računara.
Dečiji  sadržaj: Park za decu sa klaclakicam i ljulaškama, otvoreni sportski tereni za male sportive. U okviru parka je i mini zoo vrt sa zečevima, paunima, golubovima.


Vidikovac Gucevo Vidikovac Gucevo Vidikovac Gucevo Vidikovac Gucevo Vidikovac Gucevo Vidikovac Gucevo Vidikovac Gucevo Vidikovac Gucevo Vidikovac Gucevo Vidikovac Gucevo

Gučevo

Vidikovac - Zimovanje 2015

Vidikovac - Leto 2015

/

/

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928