Letovanje -> Letovanje Turska -> Bodrum -> Yasmin Bodrum Resort 4*+

Yasmin Bodrum Resort 4*+

Yasmin Bodrum Resort 4*+ - Bodrum

Opšti podaci : Lokacija hotela – Turgutreis. Resort je izgrađen 2004.,a poslednji put je renoviran 2012.godine.prostire se na površini od 108.000 m2.Sastoji se od šestospratne glavne zgrade i 42 bungalova.

Hotelski sadržaj : Glavni restoran,3 a la carte restorana (riblji,turski i italijanski), 4 bara i diskoteku.Prodavnice,frizer,lekar,sale za sastanke i kongrese.

Smeštajni kapacitet : Hotel ima 392 sobe.

Standardna soba sadrži : Terasa ili balkon,tepih,mini bar,centralna klima,TV sa satelitskim kanalima,telefon,internet,fen.

PLAĆA SE :  mini bar ( osim vode ) i internet.

Zabavni sadržaj : Hamam,sauna,parno kupatilo,3 otvorena bazena ( jedan je sa toboganima),relax bazen,zatvoreni bazen,vaterpolo,strečing,gimnastika,aerobik,košarka,mini fudbal,odbojka na plaži,pikado,boćanje,3 teniska terena,stoni tenis,fitness centar,gimnastika u vodi,wireless internet u lobby-ju,animacije i programi.

PLAĆA SE :Piling,masaže,centar za negu lepote. Noćni tenis sa opremom,individualni časovi tenisa,bilijar,internet cafe,igraonica,motorizovani sportovi na vodi,skijanje na vodi škola ronjenja i ostalo van koncepta.

Dečiji sadržaj : Dečiji bazen sa dva tobogana,mini klub i mini disko.

 Usluga : Ultra All inclusive. Švedski sto u glavnom restoranu : doručak,kasni doručak,ručak, užine,večera, ponoćne užine,čaj i kafa u 5h,sladoled tokom ručka i večere,lokalna pića.

PLAĆA SE : Uvozna,premium i flaširana pića,sokovi od svežeg voća,a la carte restorani ( uz obaveznu rezervaciju),mini bar,ostalo van koncepta.

Udaljenost os aerodroma : 50 km od aerodroma Bodrum(Milas).

Udaljenost od najbližeg mesta : 20 km od Bodruma.

Plaža : Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu sa dve platforme.Ne plaćaju se suncobrani, ležaljke i dušeci.Yasmin Bodrum Resort 4*+ Cenovnik


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928