Letovanje -> Letovanje Grčka -> Halkidiki -> Sitonia -> Metamorfozis

Metamorfozis - Vazdušna banja Halkidikija

Letovanje Metamorfozis 2019: vile, apartmani, hoteli

Metamorfozis apartmani

Na 95 km od Soluna, skoro na samom pocetku Sitonije, nalazi se Metamorfozis, mesto koje ce Vas, kako i sam naziv kaze, preporoditi. A kako i ne bi, kada ga s pravom nazivaju vazdušnom banjom Halkidikija. Metamorfozis se nalazi na zapadnoj strani Sitonije, zajedno sa Neos Marmarasom, Nikitijem, i Toronijem. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta. Izuzetan je i park koji je idealan za prijatne šetnje u pomešanim mirisima četinara i mora. Okolina parka je centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu. Tu se nalazi vecina taverni, kafica i restorana. Ako želite da negde pobegnete od guzve i vreve onda je Metamorfozis pravi izbor. Ako Vam nece smetati nedostatak noćnog života i burnijih sadržaja, eto samo još jedne potvrde da ce Vas se očarati, a sasvim sigurno i preporoditi i opustiti. U zavisnosti od dela plaže koji posmatrate mozemo reci da Metamorfozis ima različite prilaze vodi, od pešcano-šljunkovitih preko krupno šljunkovitih, do kamenih (samo pri ulasku u more), ali celu plažu greje zapadno sunce koje omogućava uzivanje na plaži do kasnih poslepodnevnih sati.


Pogledajte naše uputstvo - Kolima do Metamorfozisa


Metamorfozis letovanje Metamorfozis letovanje Metamorfozis letovanje Metamorfozis letovanje Metamorfozis letovanje Metamorfozis letovanje

Metamorfozis apartmani i vile leto 2019

Metamorfozis mapa

Metamorfozis patrola – Kolima do Metamorfozisa

Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Metamorfozisa. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


KOLIMA DO METAMORFOZISA

Metamorfozis video


Metamorfozis atrakcije leto 2019

/

Metamorfozis plaže leto 2019

Plaža u Metamorfozisu peščana, duga preko kilometar, a u njenom zaleđu se nalazi drvored četinara. Međutim, kada se govori o prilazu u more, Metamorfozis ih ima različite: od peščano- šljunkovitih preko krupno šljunkovitih, do kamenih (samo pri ulasku u more). Plažu tokom većeg dela dana greje zapadnu sunce, stoga Vam je omogućeno da na plaži budete do kasnih poslepodnevnih sati.

Naravno, bogatstvo Sitonije Vam pruža mogućnosti da istražite i ostale plaže koje se nalaze nedaleko od ovog simpatičnog mestašceta. Neke od poznatijih plaža koje su u neposrednoj blizini su Agios Ioanis, Klaogria, Kouviu...

Metamorfozis izleti leto 2019

Izleti se organizuju iz Neos Marmarasa, a u ponudi su krstarenja, obilazak Sitonije, šoping u Solunu itd itd. Više detalja o izletima možete pogledati na stranici Neos Marmaras.

Metamorfozis noćni život i zabava leto 2019

Metamorfozis važi za mirno mesto, stoga ponuda noćnog života i nije na zavidnom nivou. "Življi" gradovi po pitanju provoda su Nikiti i Neos Marmaras.

Vila Vangelis

Vila Vangelis

Leto 2019

Hotel Golden Beach

Hotel Golden Beach

Leto 2019

Apartmani
Metamorfozis

Apartmani Metamorfozis

Leto 2019

Vila Reveka 1

Vila Skuras

Leto 2019

Vila Reveka

Vila Skuras

Leto 2019

Apartmani Sigo

Apartmani Sigo

Leto 2019

Apartmani
Petridis Beach B

Apartmani Petridis Beach

Leto 2019