Pratite nas na:

  Club Paradiso Nagrade

Zimovanje -> Zimovanje Srbija -> Zimovanje Zlatibor -> STC Wai Tai

STC Wai Tai *** - Zlatibor

STC Wai Tai *** - Zlatibor

STC Wai Tai - Zlatibor Zimovanje

Opšti podaci: STC Wai Tai se nalazi pored Kraljevih konaka, nudi 14.300 kvadrata smeštajnog, sportskog, ugostiteljskog i zabavnog sadržaja. STC Zlatibor se nalazi na 1.000 m nv, u uslovima čistog vazduha i čuvene ruže vetrova. Ovde se sreću mediteranska i kontinentalna klima, pa se Zlatibor hvali sa preko 200 sunčanih dana godišnje.
Hotelski sadržaj: Video nadzorom i bežičnim internetom pokriven je čitav objekat. Recepcija i kafe se nalazi na trećem spratu, a pansionski restoran na prvom.
Smeštajni kapacitet: STC Zlatibor raspolaže sa 22 jednokrevetne, 2 dvokrevetne, 3 trokrevetne, 8 studia i apartmana i jednim rezidencijalnim apartmanom od 120 m2. Smeštajne jedinice su opremljene po najvišim hotelijerskim normama, kvalitetnim nameštajem, flat TV ekranima, kablovskom televizijom, telefonom i bežičnim internetom. Kupatila su opremljena fenom i kompletnom hotelskom kozmetikom. Studia i apartmani su opremljeni i kuhinjom i trpezarijom, a većina ima i terasu. Smeštajni kapaciteti se nalaze na drugom i trećem spratu.
Zabavni sadržaj: Sportska dvorana za košarku, odbojku, rukomet, borilačke veštine, stoni tenis, futsala i fudbal, gimnastiku, boks. Spuštanjem zavesa dvorana se deli na tri standardna košarkaška terena, sto pruža mogućnost treninga istom broju ekipa. Dvorana raspolaže VIP ložama, odličnim uslovima za rad medija i teretanom sa fitnes programom. Neposredno pored STC Zlatibor nalazi se i fudbalski teren, a na manje od sto metara nalaze se otvoreni bazeni i četiri teniska terena sa šljakastom podlogom.
Usluga: Pansionski restoran se nalaze na prvom spratu. Usluga je na bazi švedskog stola, a naša kuhinja je na raspolaganju brojnim sportskim ekipama koje često imaju i specifične zahteve pojačane ishrane sportista u pripremnom periodu.


STC Wai Tai Zlatibor STC Wai Tai Zlatibor STC Wai Tai Zlatibor STC Wai Tai Zlatibor STC Wai Tai Zlatibor STC Wai Tai Zlatibor STC Wai Tai Zlatibor STC Wai Tai Zlatibor STC Wai Tai Zlatibor STC Wai Tai Zlatibor STC Wai Tai Zlatibor

STC Wai Tai - Zimovanje Zlatibor

STC Wai Tai - Zimovanje 2015

STC Wai Tai - Leto 2015

/

/

STC Wai Tai - Video

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928