Pratite nas na:

  Club Paradiso Nagrade

Zimovanje -> Zimovanje Srbija -> Zimovanje Zlatibor -> Odmaralište Dunav

Odmaralište Dunav **** - Zlatibor

Odmaralište Dunav **** - Zlatibor

Odmaralište Dunav - Zlatibor Zimovanje

ODMARALIŠTE  DUNAV  ****

Opšti podaci: Odmarališe Dunav je smešteno u samom srcu Zlatibora, okružen borovom šumom. Odmaralište čine četiri jedinstvene celine: 1. smeštajni deo – sobe, 2. restorani i barovi, 3. kongresni kapaciteti, 4. wellness.

Hotelski sadržaj: Restoran sa letnjom baštom koja gostima nudi poznate specijalitete zlatiborske i internacionalne kuhinje, aperitiv bar, kongresna sala sa 150 mesta, konferencijska sala sa 16 mesta,aperitiv bar.
Smeštajni kapacitet:  Odmaralište Dunav ima 31 smeštajnu jedinicu sa 75 ležajeva raspoređenim u sobe i apartmane (24 sobe (telefon, IPTV, bežični internet) i 7 apartmana).

Zabavni sadržaj: Wellness i fitness centar, bilijar sala, internet caffe. U okolini su izgrađeni sportski tereni, fudbalski i teniski, velika sportska hala, kao i otvoreni i zatvoren bazen. U neposrednoj blizini odmarališta nalaze se ski-lift i skijaški teren, a šume su ispresecane trim stazama. Ispred odmarališta je savremeni tržni centar sa buticima, kafićima, diskotekama i pijacom.

Dečiji sadržaj: Dečija igraonica.

Usluga: Gosti odmarališta mogu uživati u domaćoj i internacionalnoj kuhinji i specijalitetima domaće kuhinje po principu a la cart usluge u okviru restorana kapaciteta 110 osoba. U restoranu se služe i pansionski obroci sa izložbenog stola, a pored gostiju odmarališta, ovaj restoran mogu koristiti i ostali posetioci Zlatibora. Poseban deo restorana čini VIP sala koja se izdaje i za banketegde je na raspolaganju max 16 mesta.


Odmaralište Dunav Zlatibor Odmaralište Dunav Zlatibor Odmaralište Dunav Zlatibor Odmaralište Dunav Zlatibor Odmaralište Dunav Zlatibor Odmaralište Dunav Zlatibor Odmaralište Dunav Zlatibor Odmaralište Dunav Zlatibor

Odmaralište Dunav - Zimovanje Zlatibor

Odmaralište Dunav - Zimovanje 2015

Odmaralište Dunav - Leto 2015

/

/

Odmaralište Dunav - Video

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928