Pratite nas na:

  Club Paradiso Nagrade

Zimovanje -> Zimovanje Srbija -> Zimovanje Zlatibor -> Kraljevi konaci

Kraljevi konaci *****- Zlatibor

Kraljevi konaci *****- Zlatibor

Kraljevi konaci - Zlatibor Zimovanje

Opšti podaci: Uz samu obalu jezera, na centralnom zlatiborskom platou, smešteno je apartmansko naselje "Kraljevi Konaci" koje po svojoj lepoti i funkcionalnosti može da stane uz rame visokorangiranih u svetu. Konaci su poznati u turističkom svetu, izgrađeni 1994 god. i dobitnici su raznih prestižnih priznanja i nagrada za kvalitet. Kategorisani su sa 5 zvezdica.
Smeštajni kapacitet: Apartmansko naselje "Kraljevi konaci" raspolaže sa preko 500 ležajeva u apartmanima sa 4 i 5 zvezdica. Svaki apartman se sastoji od prizemlja i sprata.
Prizemlje obuhvata: garažu, moderno opremljenu kuhinju sa ostavom, trpezariju, dnevni boravak sa TV-om i telefonom, toalet i terasu. Sprat se sastoji od dve ili tri spavace sobe.


Kraljevi konaci Zlatibor Kraljevi konaci Zlatibor Kraljevi konaci Zlatibor Kraljevi konaci Zlatibor Kraljevi konaci Zlatibor Kraljevi konaci Zlatibor Kraljevi konaci Zlatibor Kraljevi konaci Zlatibor Kraljevi konaci Zlatibor Kraljevi konaci Zlatibor Kraljevi konaci Zlatibor Kraljevi konaci Zlatibor

Kraljevi konaci - Zimovanje Zlatibor

Kraljevi konaci - Zimovanje 2015

Kraljevi konaci - Leto 2015

/

/

Kraljevi konaci - Video

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928