Pratite nas na:

  Club Paradiso Nagrade

Zimovanje -> Zimovanje Srbija -> Zimovanje Zlatibor -> Institut Čigota

Institut Čigota ***- Zlatibor

Institut Čigota ***- Zlatibor

Institut Čigota - Zlatibor Zimovanje

Opšti podaci: Nalazi se na uzvišenju iznad jezera, okružen  šumom jela i borova, sa uredjenim stazama za šetnju predstavlja idealnu lokaciju za goste koji žele miran ali i aktivan odmor.
Hotelski sadržaj: Prking, recepcija, pansionski restoran, restoran "Zlatiborsko nebo", caffe poslastičarnica, terasa, aperitiv bar, kongresna sala, galerija slika, prodavnica, skijašnica.

Smeštajni kapacitet: Hotel ima 157 soba I 29 apartmana.
Standardne sobe u A bloku: SAT TV, telefon, frižider, kupatilo, fen. (blok renoviran 2009. god.)
Standardne sobe u B bloku: SAT TV, telefon, frižider, kupatilo. (blok renoviran 2007. god.)
AB apartmani: Spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevna soba sa krevetom na razvlačenje i mini kuhinja, trpezarijski deo sa stolom i stolicama, TV, frižider, kupatilo i fen.

Zabavni sadržaj: Institut Čigota je poznat po svom jedinstvenom programu za mršavljenje programu "Čigota"  kao i Anticelulit i Menadžer, anti stress programima, koji privlače goste iz cele Evrope. Wellness, fitness program, beauty centar poluolimpijski bazen, sauna, aerobic sala, biblioteka,internet caffe.
Usluga: Polupansion, doručak i večera, samoposluživanje, izbor više jela. U smenama kada je hotel popunjen sa manje od 50%, doručak samoposluživanje, večera tri jela po izboru, meni, klasično posluživanje.


Institut Čigota Zlatibor Institut Čigota Zlatibor Institut Čigota Zlatibor Institut Čigota Zlatibor Institut Čigota Zlatibor

Institut Čigota - Zimovanje Zlatibor

Institut Čigota - Zimovanje 2015

Institut Čigota - Leto 2015

/

/

Institut Čigota - Video

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928