Pratite nas na:

  Club Paradiso Nagrade

Zimovanje -> Zimovanje Srbija -> Zimovanje Zlatibor -> Hotel President

Hotel President *** - Zlatibor

Hotel President *** - Zlatibor

Hotel President - Zlatibor Zimovanje

Opšti podaci: Hotel President je smešten u mirnom i zelenom okruženju na sunčanoj padini naselja Kamalj,  udaljen 10 minuta šetnje od centra Zlatibora.

Hotelski sadržaj: Restoran sa zimskom baštom (zastakljena bašta ima 24 mesta, a pored bašte je i terasa na otvorenom sa 22 mesta), bežični internet, ostava za prtljag, posluga u sobi (rum servis), prostorije za sastanke i bankete, hemijsko čišćenje, faks/fotokopiranje, sef, klima uređaj, parking. Za poslovne susrete postoji sala za sastanke od 12 sedećih mesta koja je opremljena projektorom, flip čartom, prezenterom, notebookom, bežičnim internetom.

Smeštajni kapacitet: Hotel President raspolaže sa 15 smeštajnih jedinica (9 soba, 4 premium sobe i 2 apartmana). Sobe imaju kablovsku televiziju, mini-bar i deo za sedenje. Pojedine sobe sadrže balkon ili terasu.
SOBE (FRANCUSKI LEŽAJ) - dimenzija 16 m2, (maksimalo 2 odrasle + 1 dete). Francuski ležaj, kupatilo i terasa. Kablovska TV, bežični internet, telefon, fen, minibar. Sobe na sunčanoj strani imaju klimu. Jedna polovina soba pušačka, a druga nepušačka. Izuzetak je soba broj 5 koja je nešto veća i ima mogučnost ubacivanja pomoćnog ležaja. Pogodna za individualce, parove i parove sa malim detetom.
TROKREVETNA - 24 m2 (max 3 osobe). Tri standardna ležaja, kupatilo, kablovska TV, bežični internet, telefon, fen, minibar, klima. Nepušačka soba. Pogodna za porodice ili društvo.
PREMIUM SOBE - 28 m2 (max 4 osobe – optimalno 3 odrasle ili 2 odrasle + do 3 male dece). Dnevna, spavaća soba (francuski ležaj, krevet, pomoćni krevet), kupatilo i prostrana terasa. Kablovska TV, bežični internet, telefon, fen, minibar, sef, klima. Dva tipa: tip A: spavaća soba je sa kosim krovom, tip B: sobe su u potkrovlju sa kosim krovom. Pogodne za porodice ili pojedince i parove koji žele komfor.
APARTMAN - 34 m2 metra (max 2 odrasle + 1 dete). Dnevna, spavaća (frncuski ležaj i pomoćni), kupatilo, predosblje, prostrana terasa. Kablovska TV, bežični internet, telefon, fen, minibar, sef, klima. Pogodni za porodice, pojedince ili parove koji žele komfor.

Usluga: U restoranskoj sali od 45 mesta  - tri pansionska obroka. Doručak se služi u formi "švedskg stola", večera u toku sezone takođe kao švedski sto ili kao izbor između tri jela u periodu vansezone. Pansionski ručak se uvek služi u formi anketa od tri jela.

emljenim sobama. U ovom delu hotela nalaze se komforne i udobne dvokrevetne i trokrevetne sobe, kao i 30 apartmana idelanih za porodični odmor. Apartmani se sastoje iz dve spavaće sobe i dnevnog boravka i idealni su za porodični odmor. Sobe u "B" bloku opremljene su kupatilom, kablovskom TV, telefonom i fenom za kosu, dok apartmani sadrže i mini barove.
DEPADANS: Izdvojen blok od glavne zgrade hotela, sa pogledom na jezero i crkvu. Ovaj deo hotela svojom strukturom soba i svojom prihvatljivom cenom najviše odgovara gostima u tranzitu i omladinskom turizmu.
Zabavni sadržaj: Tematske večeri u Caffe Bar-u Palisad, u "A" bloku nalazi se i salon koji će Vam pružiti usluge masaže, fitness sala opremljena fitness spravama, jakuzzi, sauna, kozmetički salon, fudbalski teren, 4 teniska terena, sala za košarku, odbojku i rukomet, teretana, svlačionica, ambulanta, kuglana, salon za masažu,
Dečiji sadržaj: Zabavni park za decu, dečiji teniski teren.
Usluga: Pruža profesionalnu uslugu pansionskih, grupnih, svečanih i à la carte obroka.
Za sva tri obroka gostima je na raspolaganju švedski sto sa više od 30 nacionalnih i drugih specijaliteta. Sportistima, kao i gostima sa redukovanim ili vegeterijanskim načinom ishrane nudi se mogućnost pripremanja posebnih obroka.


Hotel President Zlatibor Hotel President Zlatibor Hotel President Zlatibor Hotel President Zlatibor Hotel President Zlatibor Hotel President Zlatibor Hotel President Zlatibor

Hotel President - Zimovanje Zlatibor

Hotel President - Zimovanje 2015

Hotel President - Leto 2015

/

/

Hotel President - Video

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928