Pratite nas na:

  Club Paradiso Nagrade

Zimovanje -> Zimovanje Srbija -> Zimovanje Zlatibor -> Hotel Palisad

Hotel Palisad *** - Zlatibor

Hotel Palisad *** - Zlatibor

Hotel Palisad - Zlatibor Zimovanje

Opšti podaci: Hotel Palisad se nalazi pored jezera, na najlepšem delu visoravni. Pruža brojne mogućnosti gostima: sportske pripreme, kongresi, rekreacija, simpozijumi…
Hotelski sadržaj: Restoran - raspolaže sa 716 mesta u četiri međusobno povezane sale; Caffe Bar Palisad nudi veliki izbor poslastica i torti, a poseduje i prelepu terasu.

Smeštajni kapacitet:
BLOK A: Raspolaže sa jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kao i četvorokrevetnim apartmanima. Sobe u ovom bloku imaju pogled na jezero, koje se nalazi u samom centru Zlatibora, i opremljene su kupatilom, kablovskom TV i telefonom.
BLOK B: Blok "B" je nedavno renovirani deo hotela sa najkvalitetnije opremljenim sobama. U ovom delu hotela nalaze se komforne i udobne dvokrevetne i trokrevetne sobe, kao i 30 apartmana idelanih za porodični odmor. Apartmani se sastoje iz dve spavaće sobe i dnevnog boravka i idealni su za porodični odmor. Sobe u "B" bloku opremljene su kupatilom, kablovskom TV, telefonom i fenom za kosu, dok apartmani sadrže i mini barove.
DEPADANS: Izdvojen blok od glavne zgrade hotela, sa pogledom na jezero i crkvu. Ovaj deo hotela svojom strukturom soba i svojom prihvatljivom cenom najviše odgovara gostima u tranzitu i omladinskom turizmu.
Zabavni sadržaj: Tematske večeri u Caffe Bar-u Palisad, u "A" bloku nalazi se i salon koji će Vam pružiti usluge masaže, fitness sala opremljena fitness spravama, jakuzzi, sauna, kozmetički salon, fudbalski teren, 4 teniska terena, sala za košarku, odbojku i rukomet, teretana, svlačionica, ambulanta, kuglana, salon za masažu,
Dečiji sadržaj: Zabavni park za decu, dečiji teniski teren.
Usluga: Pruža profesionalnu uslugu pansionskih, grupnih, svečanih i à la carte obroka.
Za sva tri obroka gostima je na raspolaganju švedski sto sa više od 30 nacionalnih i drugih specijaliteta. Sportistima, kao i gostima sa redukovanim ili vegeterijanskim načinom ishrane nudi se mogućnost pripremanja posebnih obroka.


Hotel Palisad Zlatibor Hotel Palisad Zlatibor Hotel Palisad Zlatibor Hotel Palisad Zlatibor Hotel Palisad Zlatibor Hotel Palisad Zlatibor Hotel Palisad Zlatibor Hotel Palisad Zlatibor Hotel Palisad Zlatibor Hotel Palisad Zlatibor Hotel Palisad Zlatibor Hotel Palisad Zlatibor Hotel Palisad Zlatibor Hotel Palisad Zlatibor Hotel Palisad Zlatibor

Hotel Palisad - Zimovanje Zlatibor

Hotel Palisad - Zimovanje 2015

Hotel Palisad - Leto 2015

/

/

Hotel Palisad - Video

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928