Zimovanje -> Zimovanje Srbija -> Zimovanje Zlatar

Zimovanje Zlatar

Zimovanje Zlatar

Zimovanje Zlatar

Planina Zlatar se nalazi između reka Lima, Uvca, Mileševke i Bistrice. U imenu planine Zlatar svi su njeni sadržaji: mirisne livade i bistra jezera okružena omorikama i brezama, spoj mediteranske i planinske klime, maksimalan broj sunčanih dana, blagotvorni vazduh obogaćen mirisom smola,četinara i ozonom, beskrajni vidici... Na planini Zlatar nalazi se najviši vrh Golo brdo (1.627m). Tri veštačka jezera Zlatarsko, Sjeničko i Radoinjsko, kao i manastiri Mileševa i Banja Pribojska, crkve brvnare u Kućanima i Radijevićima, etno-selo Štitkovo, upotpunjuju turističku ponudu planine Zlatar. Leti postoje dobri uslovi za paraglajding, a tradicionalno se organizuje i međunarodni omladinski košarkaški kamp. U zimskom periodu gostima je na raspolaganju ski-staza.


Zimovanje Zlatar - detaljnije

Zlatar hoteli i apartmani 2015

/

Zlatar video

/

Zimovaje Zlatar - Atrakcije

Planina Zlatar po morfologiji, klimi i biljnom pokrivaču odnosno autentičnoj prirodi, svrstava se u značajne turističke regije, u kojoj se mogu razvijati sportsko-rekreativni, izletnički, zdravstveno-lečilišni, lovni, kongresni, ekskurzivni i turizam na selu.

Zlatar ski staze

U zimskom periodu gostima je na raspolaganju ski-staza dužine 800 m, sa ski-liftom dužine 420 m, koji se nalazi 200 m od hotela “Panorama”. Postoji mogućnost iznajmljivanja ski opreme.

Zimovaje Zlatar - Izleti

Nedaleko od planine Zlatar može se posetiti kanjon reke Uvac, naseljen reliktnom ptičijom vrstom na Balkanu – beloglavi sup. Ovaj prirodni rezervat, kao ekološko područje zbog interesantnosti pejzaža, bistre vode bogate ribom i mogućnosti splavarenja i foto-turizma privlači pažnju mnogim turistima.
Tri veštačka jezera Zlatarsko, Sjeničko i Radoinjsko, kao i manastiri Mileševa i Banja, crkve brvnare u Kućanima i Radijevićima upotpunjuju turističku ponudu planine Zlatar.

Zlatar noćni život

Mesta za provod i izlaske, ne postoje, te je Zlatar susta suprotnost u svakom pogledu Zlatiboru koji se nalazi u “ komsiluku “. Ali upravo to I čini planinu Zlatar predivnim mestom za beg od svakodnevnice I urbanizacije.

Hotel Zlatnik

Hotel Zlatnik Zlatar zimovanje

Zima 2015/2015

Hotel Panorama **

Hotel Panorama Zlatar zimovanje

Zima 2015/2015Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928