Pratite nas na:

Evropski gradovi


 • Proleće/Jesen
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine -> Nova godina Tamo negde 2019

  Nova godina Tamo negde 2019

  Nova godina Tamo negde 2019

  Doček nove godine Tamo negde 2019

  Krenite sa nama Tamo Negde, u mesto okupano Suncem, zaliveno dobrim vinima, mesto gde se pesmom boluje, gde se snazno voli, mesto koje svojim brdima i svetinjama prkosi, mesto gde se govori njihovim jezikom koji odlično razumemo, mesto za koje će uvek postojati seta sto nam trebaju pasoši kada putujemo tamo. Tamo negde, dovoljno daleko, da tokom putovanja predjete granicu, a dovoljno blizu da se previše ne umorite od putovanja... Očekuje Vas niz iznenađenja, novih krajolika i lepih momenata zalivenih dobrim vinom, začinjenih pesmom za Srećnu i uspešnu 2019-tu godinu...  Nova godina Tamo negde 2019


  Nova godina Tamo negde 2019
  30.12.2018. - 02.01.2019.
  4 dana/2 noćenja, autobusom hotel 4****


  1. dan: Polazak iz Novog Sada lokomotiva u 23.00 h, Polazak iz Beograda 00.00 sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja sa pauzama radi odmora i carinski formalnosti.


  2. dan: Dolazak u prepodnevnim časovima na novu destinaciju, koju nismo radili ranijih godina. Stižemo do odredišta obilazak okruženja uz sitna iznenadjenja. Smeštaj u hotel odmor. Priprema za Novogodišnju noć. Svečana novogodišnja večera. Doček nove godine Noćenje.


  3. dan: Doručak – nešto kasnije. Zajednički poludnevni izlet našim odredištem. Izvanredna prilika da se prošetamo i upoznamo sa istorijom i tradicijom mesta gde ćemo boraviti. Atmosferu ćemo zagrejati degustacijom lokalnih proizvoda a koji će vam sigurno popraviti već odlično raspoloženje. Slobodno vreme i povratak u hotel. Repriza Novogodišnje večeri uz bogat program i večeru. Noćenje.


  4. dan: Doručak. Napuštanje hotela. Povratak sa kraćim pauzama radi odmora. Obilazak još jednog prelepog mesta, šetnja, slobodno vreme za individualne aktivnsoti. Povratak za Beograd i Novi Sad. Dolazak u mesto polaska u kasnijim večernjim časovima.


  Cena aranžmana aranžmana po osobi: 179€


  Cena aranžmana uključuje:
  - Prevoz na navedenoj relaciji autobusom turističke klase
  - smeštaj u hotelu 4*na bazi 2 noćenja sa doručkom
  - Novogodišnja večera uključuje aperitiv, svečanu večeru, no limit piće do 2.00h, šampanjac u ponoć, živu muziku, vatromet,
  - repriza Novogodišnje večeri večera uz muzički program,
  - izleti u okruženju,
  - usluge turističkog vodiča,
  - troškove organizacije i realizacije putovanja,
  - ulaznice za lokalitete.


  Cena aranžmana ne uključuje:
  - individualne troškove.
  - međunarodno putno osiguranje


  Doplate:
  - Doplata za jednokrevetnu sobu 50 €.


  Smeštaj:
  HOTEL 4* - Hotel poseduje otvoreni bazen i nalazi se u centru popularnog primorskog grada, na samoj obali mora. U ponudi su klimatizovane sobe opremljene TV-om sa satelitskim kanalima i balkonom sa pogledom na more ili na okolne parkove. Besplatan bežični internet je dostupan u celom hotelu. Hotel poseduje aperitiv bar, piceriju i poslastičarnicu, noćni klub. Opremljenost sobe : AC, SAT/TV, TEL., Wi-Fi internet pristup, Fen za kosu, sef, frižider, balkon pogled more / park.


  Napomena:
  - Za ovo putovanje potrebni su pasoši
  - Putnik uz prijavu o putovanju potpisuje izjavu saglasnosti da putuje na nepoznatu destinaciju


  Mogući načini plaćanja:
  1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
  2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2019 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
  3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
  4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


  Minimum za realizaciju 40 putnika.

  Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Avenija putovanja, licenca OTP 264/2010.

  /

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928