Pratite nas na:


 • Proleće/Jesen
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine -> Nova godina Segedin 2019

  Nova godina Segedin 2019

  Nova godina Segedin 2019 115€ po osobi (Deca do 16 god u pratnji 2 odrasle osobe 40€)

  Doček nove godine Segedin 2019

  Segedin Mađarski naziv grada je Szeged što u prevodu znači ugao, a reka Tisa u tom delu i gradi veliki ugao (meandar). Predstavlja regionalni centar jugoistočnog dela zemlje i glavni je grad županije Čongrad. Od antičkih vremena do danas menjao je gospodare, a za njegovu istoriju važan je period kada je bio pod vlašću Osmanlija, jer je tada u ove krajeve sa Orijenta stigla paprika čija se proizvodnja već vek kasnije tako odomaćila da se mađarska kuhinja bez paprike ne može ni zamisliti! Danas je Segedin četvrti po veličini grad u Mađarskoj i nezaobilazno turističko odredište, grad bulevara, trgova, palata, parkova, grad kulture i umetnosti  Nova godina Segedin 2019


  Doček nove godine Segedin 2019

  29.12.2018 - 02.01.2019 (5 dana/4 noćenja)

  1. Dan. Beograd – Segedin
  Polazak iz Beograda u 5h. Dnevni transfer sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u Segedin oko 11h. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem (Sečenji glavni trg, Zavetna crkva, Srpska pravoslavna crkva Svetog Nikole, gradsko pozorište, Klauzal trg, Sečenji trg…). Smeštaj u hotel. Noćenje.


  2. Dan. Pečuj
  Doručak. Nakon doručka odlazak na izlet za Pečuj. Dolazak u Pečuj. Obilazak grada sa vodičem: Glavni trg – Gazi Kasim džamija, statua Sibinjanin Janka na konju, statua Trojice, bunar Zsolnay, crkva Fatebenefratelli, Gradska kuća, muzej Janusa Panoniusa, crkva Sveti Bertalan, Katedrala, Magasaz – najviša zgrada u Pečuju, ali i u Mađarskoj. Sagrađena je 1976. godine, kao stambena zgrada, ali je i dan danas nenaseljena (zbog greške koje su opasne za život), pa je samim tim najviši objekat van upotrebe u centralnoj Evropi. Magasaz je visok 84 m i ima 25 spratova, Cella Septichora, kapela sa sedam horova i apsida, izgrađena je krajem 4. veka i najpoznatija je kasnoantička/ranohrišćanska nekropola, zatim turističa atrakcija Ljubavne brave. Doček nove 2019 godine. Slobodno vreme u gradu. U popodnevnim časovima povratak za Segedin. Noćenje.


  3. Dan. Segedin
  Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Predlažemo posetu Akva parku (ulaznica uključena u cenu aranžmana) ili nekom od tržnih centara u gradu (Arkad, Tesco).Uveče priprema za doček Nove godine na trgu ili u nekom od lokalnih restorana (fakultativno – 50€). Doček Nove godine! Noćenje.


  4. Dan. Budimpešta
  Doručak. Celodnevni izlet za Budimpeštu (ulazi u cenu aranžmana). Dolazak u Budimpeštu oko 12:00. Panoramsko razgledanje grada: Citadela (fotostop), Trg heroja (foto-top), Andraši bulevar, Opera, Parlament (foto-stop), Lančani most, Budimsko brdo (1 sat pauze), crkva Matije Korvina i Ribarske kule (oko 3 sata). Slobodno popodne za šetnju po prelepoj ulici Vaci. Povratak za Segedin. Noćenje


  5. Dan. Segedin
  Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za posetu nekom od tržnih centara u gradu (Arcad, Tesco). Povratak za Beograd.


  Cena aranžmana po osobi: 159€


  U cenu aranžmana je uračunato:
  - Autobuski prevoz
  - 4 noćenja/doručak u hotelu sa 4* u Segedinu
  - panoramsko razgledanje Segedina
  - panoramsko razgledanje Pečuja
  - panoramsko razgledanje Budimpešte
  - ulaznice za Aqua park
  - usluge vodiča
  - agencijske usluge.


  U cenu aranžmana nije uračunato:
  - konzumacija jela i pića u  restoranima
  - putno zdravstveno osiguranje
  - ulaznice u muzeje i crkve
  - ekstra hotelski troškovi


  Doplate:
  - Doplata za 1/1 sobu: +65€


  Polazak
  Mesto polaska: Beograd,  Novi Sad (parking kod lokomotive)
  Vreme polaska: Beograd u 5h; Novi Sad u 06.10h.
  Doplata za polazak iz Niša (minimum 15 putnika) : + 2000 rsd


  Smeštaj:

  Hotel Novotel 4* Lokacija: centar Segedina, na obali Tise. Sobe: 1 / 2, 1/3 , family room , TV, minibar, telefon. Ostali sadržaji: restoran, bar, sauna, solarium,parking. Usluga: doručak – švedski sto


  Popusti za decu:
  - Deca  do 16 godina u pratnji dve odrasle osobe: plaćaju aranžman 50 €.


  Mogući načini plaćanja:
  1) 40% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
  2) 40% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2019 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
  3) 40% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
  4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


  Kalkulacija je rađena za najmanje 35 putnika


  Napomena:
  Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko posedujete plavi pasoš) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


  Cenovnik br.1 od 31.10.2018.

  Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Halo tours OTP 66/2010.

  Segedin je uređeni evropski grad popločanih trgova i prelepih građevina, ima više turističkih atrakcija nego mnogi drugi u regionu. Poznat je po svojim termalnim izvorima, a izgradnjom vodenog parka “Akvapolis” 2010 g. Segedin je dobio jos jednu turističku atrakciju. Segedinski univerzitet (ovaj univerzitet je osnovni za južnu Mađarsku, ali je na polju bioloških istraživanja poznat širom sveta), Zehen trg (glavni trg i jedan od najvećih u centralnoj Evropi), Katedrala Dom (najveća crkva u Segedinu i četvrta u Mađarskoj), Gradska kuća, Klauzal trg sa kućom Karaz (sa čijeg je balkona Lajoš Košuta održao govor pre odlaska u egzil), Muzej pick salame i segedinske paprike, crkva Sv.Matije (stara 500 godina), Sinagoga, Vodeni toranj. Anna banja je otvorena za posete i kupanje, koja se nalazi u samom centru grada.

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928