Pratite nas na:

Evropski gradovi


 • Proleće/Jesen
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine -> Nova godina Drakula tura 2019

  Nova godina Drakula tura 2019

  Nova godina Drakula tura 2019

  Doček nove godine Drakula tura 2019

  Drakulin dvorac nalazi se u Transilvaniji, u Rumuniji, a sazidan je za ozloglašenog plemića – Vlada III Tepeša, vladara u istoriji poznatog po najbrutalnijim metodama mučenja i nabijanju na kolac. U knjigama i filmovima Tepeš je predstavljen kao čudovište i vampir, dok za građane Rumunije predstavlja heroja, jer se oštro borio protiv Turaka i teritoriju Vlaške održavao samostalnom i snažnom. Ovaj dvorac sada je glavna rumunska turistička atrakcija.  Nova godina Drakula tura 2019

        Program sa 3 noćenja              Program sa 2 noćenja

     


  Novogodišnja Drakula Tura 2019
  28.12.2017 – 02.01-2018 (3 noćenja) autobusom


  1. Dan:
  Polazak u 16 h iz Novog Sada (ispred železničke stanice), a u 18 h iz Beograda (sa parkinga preko puta otvorenog tržnog centra – tzv. „buvljak”, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe). Dolazak u Rumuniju. Nastavak putovanja: Temišvar (Timişoara) – Sibiu  Brašov (Braşov).


  2. Dan:
  Pre podne dolazak u Sinaju (Sinaia), mondensko mesto u Južnim Karpatima. Fakultativna poseta manastiru Sinaja (XVII vek) i dvorcu Peleš (Castelul Peleş), jednom od najlepših dvoraca Evrope, inače nekadašnjoj letnjoj rezidenciji Karola i Elizabete, prvog rumunskog kraljevskog para. Dolazak u Bukurešt (Bucureşti), glavni grad Rumunije, koji nosi epitet „mali Pariz“ (grad je nastao u XV veku, a njegov osnivač je Vlad Cepeš Drakula). Smeštaj u hotel. Noćenje.


  3. Dan:
  Doručak. Panoramsko razgledanje Bukurešta: Trijumfalna kapija, Palata Parlamenta (po površini druga građevina sveta)… Razgledanje najužeg centra grada, u kojem se nalaze Rumunski ateneum, bivša Kraljevska palata (danas Muzej umetnosti), Kraljevska zadužbina (danas Centralna univerzitetska biblioteka), bivše zdanje Senata, crkva Kreculesku (Cretzulescu)... Poseta Patrijaršiji. Slobodno vreme u Bukureštu. Noćenje.


  4. Dan:
  Doručak. Slobodno vreme u Bukureštu ili fakultativni izlet do jezera Snagov (poseta manastiru Snagov, u kojem je sahranjen Vlad Cepeš Drakula). Priprema za doček Nove godine. Doček nove godine prema izboru: na trgu ili u parku u Bukurešta (uz muzički program i vatromet) ili u diskoteci (uz doplatu 10 €). Noćenje.


  5. Dan:
  Doručak. Napuštanje hotela. Dolazak u Bran. Fakultativna poseta zamku Bran (Castelul Bran) iz XIII veka, u kojem je bio zatvoren kontroverzni vlaški vladar Vlad Cepeš (Vlad Ţepeş), poznatiji kao Drakula (Dracula). Tokom prve polovine XX veka zamak Bran bio je, inače, rezidencija Ferdinanda i Marije, drugog rumunskog kraljevskog para (roditelja Marije, kraljice Jugoslavije). Dolazak u Brašov (Braşov), centar jugoistočne Transilvanije i jedan od najlepših gradovaRumunije. Panoramsko razgledanje grada: Crna crkva (Biserica Neagră) iz XV veka (najveća gotička crkva između Beča i Carigrada), stara gradska većnica... Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u večernjim časovima.


  6. Dan:
  Povratak u Beograd i Novi Sad u prepodnevnim časovima.


  Cena u pripremi


  Cena aranžmana obuhvata:
  - prevoz udobnim turističkim autobusom (s klima-uređajem te audio- i video-opremom);
  - smeštaj u hotelu „Rin Central “ 4* (www.rinhotels.ro), na bazi 3 noćenja s doručkom (švedski sto); evropska kategorizacija hotela; dvokrevetne sobe;
  - razgledanje Bukurešta i Brašova;


  Cena aranžmana ne obuhvata:
  - komplet ulaznica za sve objekte predviđene programom, sa uslugom vodiča (25 €) ili
  - pojedinačne ulaznice u objekte, sa uslugom vodiča: dvorac Peleš (9 €); manastir Sinaja (2 €); zamak Bran (9 €); manastir Snagov (5 €);
  - doček Nove godine u diskoteci (10 €);
  - osiguranje putnika


  Doplate:
  - deca do 4 godine besplatno;
  - deca od 4-12 godina ostvaruju popust 30% od cene aranžmana u zajedničkom ležaju;
  - treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi (dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem) ostvaruje popust 10 € po noći (30€);
  - popusti se ne mogu kombinovati;
  - doplata za jednokrevetnu sobu 20 € za jednu noć (60 €).


  Mogući načini plaćanja:
  1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja
  2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka
  3) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa,)


  Rezervacija:
  Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od cene putovanja. Ostatak od 70% uplaćuje se najkasnije 10 dana pre polaska na putovanje.


  Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).


  Napomena:
  Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko posedujete plavi pasoš) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.


  Agencija zadržava pravo izmene u (redosleda pojedinih sadržaja u programu putovanja.


  Cenovnik 21, od 05.10.2017


  Cena je formirana na bazi 40 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, agencija zadržava pravo da odgodi ili otkaže putovanje, o čemu će putnike obavestiti najmanje 5 dana pre polaska.


  Nova godina Drakula tura 2019

  Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja TA Karpati.

  /

  /

  /

  Drakula tura 2019 - 120€

  Doček nove godine Drakula tura 2019

  5 dana/2 noćenja

  Drakula tura 2019 - 155€

  Doček nove godine Drakula tura 2019

  6 dana/ 3 noćenja  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928