Doček Nove Godine avio -> Nova godina Dablin avionom 2019

Nova godina Dablin avionom 2019 5 dana/4 noćenja

Nova godina Dablin avionom 2019

Doček nove godine Dablin avionom 2019

Dablin je glavni grad Republike Irske. Još od davnih dana Dablin je važio za kulturni centar, te je inspirisao i mamio mnoge pisce, muzičare i druge umetnike. Neki od najpoznatijih jesu svakako Džordž Bernard Šo, Oskar Vajld, Jejts, Džejms Džojs... Ono zbog čega je Dablin danas možda i najpoznatiji jesu pabovi. Kažu da u samom gradu postoji više od 1.000 pabova. Ono čime će se današnji Dabliner prvo podičiti biće prvoklasno pivo, a tu je i viski za koji tvrde da leči sve, preko zubobolje, niskog krvnog pritiska ili bilo koju duševnu moru.


Docek nove godine Dablin avio Docek nove godine Dablin avio Docek nove godine Dablin avio Docek nove godine Dablin avio Docek nove godine Dablin avio Docek nove godine Dablin avio Docek nove godine Dablin avio Docek nove godine Dablin avio Docek nove godine Dablin avio Docek nove godine Dablin avio Docek nove godine Dablin avio Docek nove godine Dablin avio

Nova godina Dablin avionom 2019


Nova godina Dablin avionom 2019
Polasci: 29.12.2017, 30.12.2017 (5 dana/4 noći) avionom


1. dan: Beograd – Budimpešta – Dablin
Transfer sa kućne adrese mini busom do aerodraoma u Budimpešti u trajanju od 3h. Dolazak na aerodorm. Direktan let do Dablina low cost kompanijom Aer Lingus. Poletanje u 11.00h. Sletanje na aerodrom u Dablinu u 13.20h. Individualni transfer do hotela. Noćenje.


2. dan - 4.dan: Dablin
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


5. dan: Dablin – Budimpešta – Beograd
Doručak. Napuštanje hotela do 11h. Slobodno vreme. Individualni transfer do aerodroma u večernjim časovima. Direktan let do Budimpešte low cost kompanijom Aer Lingus Poletanje u 06.25h. Sletanje u Budimpeštu u 10.25h. Transfer sa aerodroma mini busom do kućne adrese. Kraj programa.


Cena u pripremi


Cena aranžmana obuhvata:
- Avionski prevoz na relaciji Budimpešta – Dablin – Budimpešta direktnim letom low coast kompanijom Aer Lingus sa uključenim svim aerodromskim taksama;
- Povratni transfer sa kućne adrese do aerodroma u Budimpešti;
- Smeštaj na bazi 4 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* koji se nalazi u širem centru Dablina , na odličnoj lokaciji u standardnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama ili u sličnom hotelu iste kategorizacije i lokacije;
- Troškove organizacije putovanja;
- Ručni prtljag do 10 kg dimentija 55cm x 40cm x 24cm;


Cena aranžmana ne obuhvata:
- Putno osiguranje;
- Individualne troškove putnika;
- Povratni transfer od aerodroma u Dablinu do centra grada;
- Lokalne turistačke takse, plaćaju se na recepciji hotela (oko 0.75 eur po osobi po danu);
- Veliki prtljag od 30€;
- Vizu za Republiku Irsku, oko 60€ (putnici mogu ući u R.Irsku i sa vizom Velike Britanije);


Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2019 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


Hoteli u ponudi:

Russell Court 3* www.russellcourthotel.ie
Hotel Russell Court je nedaleko Svetog Stefana u centru grad. Hotel u Gruzijskom stilu - stil ima veliki noćni život i individualno dizajnirane sobe sa antikvarnim nameštajem. "Dicey" Bašta je veoma popularan klub među posetiocima i lokalcima. U okviru hotela se nalaze "Kristle i Bojangles" noćni klubova. Kristle bio pobednik kao najbolji noćni klub u Irskoj u 2007, 2008. i 2009. godine. Rasel Sud je hotel za one koji vole da se zabavljaju sa svojim barovima i noćnim klubovima otvoren 7 dana u nedelji pa zbog toga na sve sobe može da utiče buka.


Dublin City Inn Hotel 3* www.dublincityinn.com
2 minuta hoda od O'Connell ulice u centru grada Dublin, Dablin Citi Inn je udoban hotel u okviru 5 minuta hoda od glavnog shopping područja "Grafton Street". Veoma dobra pozicija hotela u centru grada. Hotel je čist, udoban i ima besplatan parking. Sve sobe imaju besplatan bežični pristup internetu. Dablin Citi Inn Hotel nalazi se nekoliko minuta od Temple Bar, Triniti College-a, irskog finansijskog centra i mnogih kafana i restorana. Hotel je na pešačkoj udaljenosti od Croke Park-a, The Grand Canal pozorišta i O2 Arene.


Mespil Hotel 3* www.mespilhotel.com
Mespil hotel je samo 15 minuta hoda od "St Stephens Green-a". Nudi besplatan ograničen parking za goste, sobe s besplatnim wi-fi, i ima novu teretanu. Prostrane sobe su uređene u lakim i modernim bojama a mnoge od njih imaju panoramski pogled na grad. Sobe uključuju televizor, pisaći sto i kupatila sa tuševima i fenom. Irski i kontinentalni doručak se služi u restoranu gde možete poručuti i večernje obroke. Terasa bar nudi jutarnju kafu i ručak, tu su postoje udobne kožne salon fotelej za sedenje i opuštanje. 24 časa ljubazno osoblje može dogovoriti taksi do aerodroma i do njega i preporučiti lokalne atrakcije. Aviva Stadium i Grafton Street, jedan od većih šoping okruga Dublina je unutar 15 minuta hoda.


Napomene:
Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme poletanja aviona
Besplatan prtljag – kod low-cost komapnija kao što su ESYJET, WIZZZ AIR, RAYAN AIR i drugih komapnija, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajt navednih komapnija). Naknada za prtljag - Čekirani (veliki) prtljag podleze dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta, kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije. Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg kod komercijalnih avio kompanija, Air Serbia, Aitalia, Turkish airlanes...) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave unije. Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.


/

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928