RezervacijaNačin plaćanjaZdravstveno osiguranjeNapomene


Predrezervacije:


Rezervacija:


Mogući načini plaćanja:

 1. Uplate u celosti do polaska:
  • Gotovinske uplate u našoj poslovnici
  • Uplatom na naš tekući račun u bilo kojoj pošti ili banci
  • Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa)
 2. Odloženo
  • Čekovima. Avans 40% gotovinski prilikom rezervacije, a ostatak odloženo u jednakim mesečnim ratama deponovanjem čekovima građana, uz uvećanje ostatka aranžmana u iznosu od 2% mesečno na ime manipulativnih troškova. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a zadnja rata dospeva najkasnije tri meseca nakon polaska na putovanje.
  • Kreditnim karticama Banca Intese. Avans 40% gotovniski prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama Banca Intese do 3 mesečne rate bez kamate.
 3. Uplate iz inostranstva
  • Za lica van teritorije republike Srbije, uplata aranžmana je moguća na naš devizni račun. Instrukcije za plaćanja dobijate prilikom sklapanja ugovora o putovanju.
 4. First minute, last minute i specijalne ponude:
  • Neophodna je uplata u celosti prilikom sklapanja ugovora o putovanju.

Važno: Cene u tabeli su izražene u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate. Prilikom sklapanja ugovora putnik se odlučuje za način plaćanja. Jednom započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati.


Autobuski prevoz:
Vrši se autobusima turističke klase (visokopodan ili doubledecker). Autobus polazi dan ranije u odnosu na datume iz tabela. Ukoliko postoji transfer konekcija, mogući su i polasci iz drugih gradova iz Srbije (raspitati se u agenciji). Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka na destinaciji.


Avio prevoz:
Kod aranžmana koji su u cenovniku označeni kao paket aranžmani sa avio prevozom, vreme leta na čarter letovima, objavljuje se najčešće dva dana pre realizacije programa. Na čarter letovima ne postoje klase sedišta, tako da nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu, već se to radi na aerodromu, prilikom čekiranja. Prema međunarodnim standardima, u slučajevima kašnjenja letova, avio-kompanija preuzima brigu o putnicima.


Zdravstveno osiguranje:


Napomene: