Letovanje -> Letovanje Grčka -> Letovanje i putovanje -> Lutraki

"2 u 1" Lutraki 2017 - 319€

Letovanje + putovanje Lutraki 2017

Lutraki apartmani

Smešten u uglu severnog dela korintskog zaliva, antički grad Terme, danas Lutraki, prva je poznata banja još iz antičkog doba. Dobar glas o vodi Lutrakija i njihovo terapeutsko dejstvo širi se još iz davnih vremena. Kombinacija mediteranske klime, prirodnih lepota, kristalno čistog mora, prelepih plaža i vazduh bogat kisonikom koje vetar donosi sa planine Gerania upotpunjuje sliku ovog mesta. Brojna igrališta za tennis, odbojku košarku i fudbal su tu za sve ljubitelje sporta. Pogledajte detaljnije informacije i našu ponudu hotela u mestu Lutraki.


Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki

Kalambaka – Meteori - Lutraki – Atina
Termin: 06.07.- 17.07.2017 12 dana/9 noćenja autobusom

Program putovanja:
1. dan 07.07. Beograd
Polazak iz Beograda u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Srbiju I Makedoniju sa usputnim pauzama radi odmora.


2. dan 08.07. Kalambaka – Meteori – Kalambaka
Ulazak u Grčku u ranim jutarnjim satima. Dolazak u prepodnevnim satima u živopisni gradić Kalambaka, koji se nalazi u podnožju Meteora (ukoliko bude mogućnosti, smeštaj grupe u hotel odmah po dolasku). Odlazak na Meteore koji predstavljaju skupinu pravoslavnih manastira. Sam naziv Meteori potiče od grčke reči „meteora“-lebdeće kamenje, tj. kamenje koje lebdi u raju. Nekada je bilo 20 manastira, a danas je ostalo samo 6 (4 muška i 2 ženska): Veliki Meteor ili Preobraženjski, Varlam, Rusanu, Sv. Nikola Anapauski, Sv. Stefan i Sv. Trojica. Meteori su pod zaštitom UNESCO-a.. Obilazak spomenika kulture od izuzetnog značaja (Veliki Meteori, Sveta Trojica, Varlam ...). Po završetku programa obilazak jedne od „fabrika ikona“ u podnožju Meteora. Slobodno vreme. Noćenje.


3. dan 09.07. Kalambaka - Lutraki
Doručak. Napuštanje hotela i polazak ka Peloponezu. Dolazak u hotel u popodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje


4. – 9. dan 10.07.-15.07. Lutraki
Boravak u hotelu na bazi noćenja sa doručkom.
Tokom boravka u Lutrakiju mogućnost celodnevnog fakultativnog izleta Argolida (Peloponez).
Obilazak Epidaurusa, koji je poznat kao mesto rodjenja Apolonovog sina, Asklepija tj. Eskulapa, boga medicine. Obilazak pozorišta iz 4.v.p.n.e., sa oko 14000 mesta, čuvenog po svojoj izuzetnoj akustičnosti (novčić ispušten u centar pozorista jasno se čuje kako pada i na vrhu amfiteatra, u poslednjem, 55. redu). Nastavak putovanja i dolazak u Nafplion, nekadašnju prestonicu Grčke. Pauza u ovom prelepom gradu na moru. Dolazak u Mikenu, koja je u drugom milenijumu p.n.e. bila jedan od najvažnijih centara grčke civilizacije, te se i ceo taj period grčke istorije naziva “mikenskim”. Obilazak Atrejeve riznice (najprimitivniji i najstariji pokušaj izgradnje kupole na tlu Evrope) i ulazne kapija Mikene, Lavljih vrata (tako nazvana po dubokom reljefu koji predstavlja dve lavice). Celo arheološko nalazište Mikene je dobro očuvano tako da i danas ruševine "kiklopskih" zidina i palata izazivaju divljenje, naročito ako se ima na umu da su izgradjene hiljadu godina pre spomenika klasične Grčke.


10. dan 16.07. Lutraki – Atina
Doručak. Napuštanje hotela i polazak ka Atini. Po dolasku u Atinu panoramsko razgledanje grada autobusom: Trg Omonija (najstariji u Atini), Neoklasične zgrade Nacionalne Biblioteke, Akademije nauka, Univerziteta i starog Parlamenta (sada Nacionalni Istorijski Muzej). Najveći atinski trg Sintagma sa neoklasičnom zgradom Novog Parlamenta (izvorno je služila kao Kraljevska Palata grčke monarhije do 1924.god., nakon opsežnog renoviranja, od 1936. pa nadalje zgrada Parlamenta). U predvorju se nalazi grob neznanog junaka koji čuvaju Evzoni (predsednička garda) u tradicionalnoj uniformi, ceremonijalna smena straže je svakog sata. Obilazak Olimpijskog stadiona, gde su 1896. godine održane prve moderne Olimpijske igre i Zevsovog hrama (kolosalna gradjevina počela je da se gradi u 5.veku p.n.e., nije završena sve do vladavine rimskog cara Hadrijana u 2.veku). Smeštaj grupe u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.


11. dan 17.07. Atina
Doručak. Odlazak na Akropolj i poseta remek dela iz zlatnog doba Atine: Propilei, hram boginje Atine, Erehteon i Partenon. Slobodno vreme za šoping i individualne aktivnosti. Povratak u hotel. U večernjim satima fakultativni odlazak na Grčko veče (u centru Atine, na Plaki u taverni „Neos Rigas“, večera sa pićem + muzičko-folkorni program). Povratak u hotel. Noćenje.


12. dan 18.07. Atina – Srbija
Doručak. Napuštanje hotela i polazak ka Srbiji. Vožnja kroz Grčku I Makedoniju sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima. Kraj programa.


Cene aranžmana po osobi: 319 € po osobi
First minute ponuda: -10% popusta za uplate u celosti do 01.05.2017


Cena aranžmana obuhvata:
- Prevoz autobusom visoke turističke klase (klima, tv/dvd) prema programu putovanja;
- 9 noćenja sa doručkom (Kalambaka -1; Lutraki -7; Atina -1) u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama;
- Razgledanje Meteora i Atine i Akropolja;
- Stručnog vodiča tokom putovanja;
- Troškove organizacije putovanja.


Cena aranžmana ne obuhvata:
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje;
- Fakultativni izlet Argolida (Peloponez) - 35€ (sa ulaznicama za lokalitete Epidaurus i Mikenu);
- Ulaznice za Akropolj - 12€ i Meteore 3€;
- Grčko veče - 25€;
- Individualne troškove.


Popusti i dopalte:
- Doplata za jednokrevetnu sobu: 120€
- Popust za decu do 12 godina: 20%


Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake mesečne rate čekovima građana do 15.11.2017. uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou
3) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka
4) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres)


Napomene:
Kalkulacija je rađena na bazi 45 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 putnika. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen.Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti ( npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...) Preporuka je da se putnici sa novim crvenim pasošima sami informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije( potrebna novčana sredstva za boravak, putno zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na internet stranici Delegacije Evropske Unije u Srbiji  www.europa.rs  ili u ambasadi ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Ukoliko putnik ne poseduje dokumenta i finansijska sredstva, agencija Organizator doo neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika ili u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.


Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta . Uz ovaj proogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Atlantic Travel & Service", licenca OTP 325/2010.

Lutraki mapa

Lutraki video

Kalambaka – Meteori - Lutraki – Atina

Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki Grcka Letovanje - Lutraki

Lutraki plaže letovanje 2017

Kristalno čisto more, planina prekrivena borovinom i zelenilom koje doseže do same morske obale idealna je za odmor i uživanje. Za one koji vole more, mnogo je skrivenih plaža do kojih se moze doći brodom.


Lutraki apartmani

Lutraki izleti letovanje 2017

Argolida (Peloponez)
Obilazak Epidaurusa, koji je poznat kao mesto rodjenja Apolonovog sina; Obilazak pozorišta iz 4. v.p.n.e., sa oko 14000 mesta, čuvenog po svojoj izuzetnoj akustičnosti


Lutraki apartmani

Grčko veče
Osetite duh i atmosferu lokalnog stanovništva, u centru Atine, na Plaki u taverni „Neos Rigas“, večera sa pićem + muzičko-folkorni program


Lutraki noćni život i zabava letovanje 2017

Mnogo mogućnosti za zabavu. Prodavnice, butici, zlatare, umetničke galerije, bioskopi, lokalni restorani, diskoteke, barovi i noćni klubovi imaju šta da ponude za svačiji ukus i svako godište.


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928