Radno vreme: 09h–17h, subotom 09h–14h

Vila Kastor

SAT TV

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Pefkohori apartmani letovanje :
Vila Kastor

Vila Kastor se nalazi iznad magistralnog puta, u centru Pefkohorija, na 120 metara udaljenosti od plaže. Vila Kastor poseduje trokrevetne i 1/3+1 apartmane koji se nalaze na prvom i drugom spratu.

Trokrevetni apartmani se sastoje iz spavaće sobe u kojoj se nalaze dva ležaja, i kuhinje u kojoj se nalazi još jedan dodatni ležaj. Apartmani strukture 1/3+1 su identični trokrevetnim, s tim što se u kuhinji umesto dodatnog ležaja nalazi kanabe na razvlačenje gde se može smestiti dvoje dece do 12 godina. Sve smeštajne jedinice poseduju kupatilo, kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo sa 2 ringle), terasu sa garniturom za sedenje, SAT-TV, klima uređaj (doplata 4€ dnevno).

Strukturno, apartmani se sastoje od spavaće sobe sa dva ležaja i prolazne sobe sa jednom sofom dimenzija 190x75 cm, iz koje se izvlači pomoćni ležaj veličine 190x65 cm. Veličina apartmana je cca 20–22 kvm + terasa. Posteljina se menja na pet dana. Gosti sami održavaju higijenu u apartmanima tokom boravka. Vila nema sopstvene peškire, ni sopstveni parking.

Gostima se sviđa...

Rezerviši odmah!

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 4€ dnevno


Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/630 49 34, 011/72 40 928, 011/630 43 34

Zatražite ponudu

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas

Transparentnost – bez skrivenih troškova

Bez troškova obrade rezervacije

Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima

Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije i provera mogućnosti izbora slobodnog smeštaja u kapacitetima.
Obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i odlaska koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su fiksni termini boravka naznačeni u cenovniku.
Da bi uštedeli i svoje i naše vreme, naročito obratite pažnju da struktura i tip smeštaja koji birate, bude u skladu brojem osoba koje prijavljujete za smeštaj tj. sa pravilima za korišćenje smeštajnih jedinica.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte na destinaciji Pefkohori
možete pogledati ovde


Lokacija objekta


Struktura objekta

Apartman 1/3 Apartman 1/3+1

Sadržaj objekta

SAT TV SAT TV

Dodatni sadržaj objekta

Terasa sa garniturom za sedenje