Radno vreme: 09h–17h, subotom 09h–14h

Apartmani Filipu

DvorišteRoštiljZa porodice

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Pefkohori apartmani letovanje :
Apartmani Filipu

Apartmani Filipu se nalaze u novom delu Pefkohorija, a od plaže su udaljeni oko 120 m. Okruženi su zelenilom bašte u kojoj se nalazi i roštilj. Kompleks Filipu sastoji se od dve odvojene vile (Filipu I i Filipu II) ispred kojih postoji mogućnost parking prostora.

Apartmani Filipu I poseduju četvorokrevetne apartmane i jedan trokrevetni apartman. Četvorokrevetni apartmani se sastoje od kuhinje u kojoj se nalazi ležaj za dve osobe i spavaće sobe u kojoj se nalaze dva odvojena ležaja. Trokrevetni apartman je potpuno renoviran i sastoji se iz kuhinjskog dela u kome se nalazi jedan ležaj i spavaće sobe u kojoj se nalaze dva ležaja. Svi apartmani poseduju televizore. Klima uređaje imaju svi apartmani izuzev trokrevetnog i četvorokrevetnog apartmana koji se nalaze u prizemlju. Ukoliko se koristi klima uređaj,uz doplatu na licu mesta.

Apartmani Filipu II poseduju samo četvorokrevetne apartmane. Sastoje se od kuhinje u kojoj se nalaze dva ležaja i spavaće sobe sa francuskim ležajem. Iz kuhinje kao i iz spavaće sobe izlazi se na veliku terasu. Svi apartmani poseduju televizore i klima uređaje. Ukoliko se koristi klima uređaj, doplaćuje se 5€ dnevno. Ovaj apartmanski kompleks predstavlja savršen izbor za višečlane porodice i veće društvo.

Gostima se sviđa...

Odličan izbor za porodice

Rezerviši odmah!

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5€ dnevno.


Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/630 49 34, 011/72 40 928, 011/630 43 34

Zatražite ponudu

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas

Transparentnost – bez skrivenih troškova

Bez troškova obrade rezervacije

Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima

Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije i provera mogućnosti izbora slobodnog smeštaja u kapacitetima.
Obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i odlaska koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su fiksni termini boravka naznačeni u cenovniku.
Da bi uštedeli i svoje i naše vreme, naročito obratite pažnju da struktura i tip smeštaja koji birate, bude u skladu brojem osoba koje prijavljujete za smeštaj tj. sa pravilima za korišćenje smeštajnih jedinica.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte na destinaciji Pefkohori
možete pogledati ovde


Lokacija objekta


Struktura objekta

Apartman 1/3 Apartman 1/4

Sadržaj objekta

Dvorište DvorišteRoštilj RoštiljZa porodice Za porodice

Dodatni sadržaj objekta

Terasa sa garniturom za sedenjeSef na recepciji