Pratite nas na:

First minute

Last minute

Grčka apartmani

Grcka apartmani

Olimpska regija


 • Kokkino Nero
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Letovanje -> Letovanje Grčka -> Larisa -> Koutsupia -> Vila Dimos

  Koutsupia apartmani 2016: Vila Dimos

  Vila Dimos letovanje Koutsupia 2016

  Vilu Dimos karakteriše odlična lokacija, nalazi se na samoj plaži, udaljena je svega 30m od mora. Glavna karakteristika ovog objekta je veliko dvorište sa parkingom i ozidanim roštiljem. Nedaleko se nalaze taverna (ispred vile) i super market (50m). Vila Dimos raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i trokrevetnim sa pomoćnim ležajem, apartmanima koji su locirani na prvom i drugom spratu objekta. Svi apartmani imaju francuski ležaj u spavaćoj sobi, sofu i pomoćni ležaj sa pravim dušekom u trpezariji, opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu sa bočnim pogledom na more, TV i WiFi. U nekim apartmanima, na drugom spratu, postoji klima uređaj (uključen u cenu aranžmana).
  Vila Dimos letovanje Koutsupia 2016

  First minute popusti:
  Popust do 01.02.2016. 20% za uplate u celosti prilikom rezervacije (termini bez *)
  Popust do 01.02.2016. 10% uplate u celosti prilikom rezervacije (termini obeleženi sa *)
  Popust do 01.02.2016. 10% za rezervacije i uplatu avansa u iznosu od 40% prilikom rezervacije (termini bez  *)


  U cenu aranžmana je uračunato:
  - Najam (apartman / studio u tabeli navedene kategorizacije prema lokalnoj kategorizaciji) na bazi izabranog broja noćenja;
  - prevoz autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD...) po cenovniku iz tabele;
  - usluge predstavnika agencije;
  - usluge pratioca grupe;


  U cenu aranžmana nije uračunato:
  - međunarodno zdravstveno osiguranje putnika;
  - programom nenavedene usluge;
  - individualni i ostali troškovi putnika.


  Napomene za cenovnik:
  - u slučaju sopstvenog prevoza, cena paket aranžmana se umanjuje za 30 eur po plativoj osobi
  - termini označeni * nemaju umanjenje za sopstveni prevoz


  Popusti:
  Deca u pratnji dve punoplative osobe:
  - od 0 - 2 godine besplatno (nemaju sedište u autobusu, nemaju ležaj), a u slučaju da žele sedište u autobusu plaćaju cenu autobuske karte
  - deca od 2 –7 godina na pomoćnim ležajevima (označavaju se sa +1, +2 u strukturi soba) plaćaju cenu autobuske karte


  Doplate:
  - za jednu odraslu  osobu 80 % od cene aranžmana


  Rezervacija:
  - Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od minimum 40% cene aranžmana (izuzev kod korišćenja popusta na First i Last minute uplata, gde je neophodna uplata u celosti prilikom rezervacije), a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje.


  Mogući načini plaćanja:
  1) Uplate u celosti do polaska
  - Gotovinske uplate u poslovnici
  - Uplatom na tekući račun
  - Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa)

  2) Odloženo
  - Čekovima. 40% prilikom rezervacije ostatak odloženo u jednakim mesečnim ratama deponovanjem čekovima građana, uz uvećanje ostatka aranžmana u iznosu od 2% mesečno na ime manipulativnih troškova. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a zadnja rata dospeva najkasnije do 15.11.2016. godine

  3) Uplate iz inostranstva
  - Za lica van teritorije republike Srbije, uplata aranžmana je moguća na naš devizni račun. Instrukcije za plaćanja dobijate prilikom sklapanja ugovora o putovanju.

  4) First i last minute ponude:
  - Neophdna je uplata u celosti prilikom sklapanja ugovora o putovanju
  Važno: Cene u tabeli su izražene u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin banke na dan uplate. Prilikom sklapanja ugovora putnik se odlučuje za način plaćanja. Jednom započeti način plaćanja se ne može menjati.


  Sopstveni prevoz:
  - Po dolasku u letovalište putnici se sa voucher-om javljaju predstavniku koji ih smešta u izabrani smeštajni objekat. Kada planirate sopstveni prevoz do destinacije smatra se da je to individualno putovanje. Lično se raspitajte o ruti puta, dokumentaciji i opremi potrebnoj u vašem vozilu, zakonima u zemlji u koju idete i kroz koje prolazite. Napominjemo da je putnik sam odgovoran za svoje putovanje na destinaciju ukoliko koristi sopstveni prevoz. Detalji vezani za putovanje automobilom nalaze se i na www.mup.gov.rs i www.amss.org.rs. O svim detaljima, putnici se mogu raspitati i u agenciji. Ukoliko osoblje u agenciji nije u mogućnosti da odgovori na sva pitanja, molimo putnike da se raspitaju kod nadležnih. Uplatom smeštaja u određenom objektu, nema garancije da putnik na sopstvenom prevozu uz studio/apartman dobija i parking mesto..


  Zdravstveno osiguranje:
  – Zbog izuzetno visokih troškova lečenja u inostranstvu, preporučujemo Vam da uplatite polisu putnog zdravstvenog osiguranja. Osiguranje se odnosi se na zdravstvenu asistenciju koja je potrebna u slučaju iznenadne bolesti osiguranika ili posledica nesrećnog slučaja za vreme boravka u inostranstvu, kao i uslugu hitnog prevoza u Srbiju.
  - Kod nas možete kupiti individualne ili porodične polise Putnog osiguranja po povoljnim cenama.


  Napomene:
  - Molimo Vas da pročitate Opšte uslove putovanja
  - Putnik je dužan proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa
  - Fotografije objekata, zbog raznovrsnosti struktura, su izabrane nasumično i ne znače jednoobrazni izgled
  svake sobe, kupatila ili kuhinje
  - Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuje. To lice ne moze biti iz agencije.
  - Putnici koji nisu državljani Republike Srbije, i nemaju pasoš Republike Srbije, moraju samostalno da se raspitaju o viznom režimu zemlje u koju putuju ali i zemlje preko koje putuju.
  - Wireless internet - WiFi uređaj koji je instaliran u smeštajnom objektu podrazumeva WiFi spot (mesto) odnosno zonu u objektu gde je signal dostupan
  - U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185 cm sa 75-80 cm, a francuski ležaj (dve osobe) 185-190 cm sa 115-155 cm.
  - Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

  Uz ovaj cenovnik važi program i Opšti uslovi putovanja OTP 130/2010 Oktopod travel.

  /

  /

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928