Radno vreme: 09h - 17h, subotom 09h - 14h
 

Vila Bloom Garden

Udaljenost od plaže do 100mBesplatan internetAC u ceniIzvan centraMirna lokacijaZa porodicePet frendly

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Jerisos apartmani letovanje :
Vila Bloom Garden

Vila Bloom Garden je novi objketa u ponudi Jerisos apartmani, koji će svoju premijeru da doživi leta 2020. Ovaj objekat je smešten na fantastičnoj lokaciji, na samo 70m udaljenosti od plaže, "u komšiluku" sa našim već pozatim vilama Avramidis, Paradiso, i Armenos.

Vila Bloom Garden u svojoj ponudi smeštaja nudi studija i apartmane, koji su raspoređeni na I i II spratu objekta, od kojih pojedini gledaju na dvorište vile. Vila poseduje dvorište namenjeno za goste vile, peškire, toalet za poslednji dan smene. U vili postoji mogućnost korišćenja wi-fi interneta. Pakiranje je moguće u okolnim ulicama. Upotreba klima uređaja je bez doplate.

Struktura smeštaja je kako sledi:
1/2 studio: soba sa dva single ležaja, čajna kuhinja, kupatilo i terasa.
1/2+1 studio: soba sa francuskim ležajem (1.60m) i krevet na rasklapanje, čajna kuhinja, kupatilo i terasa, klima, komarnici, tenda.
1/2+1 apartman: jedna soba sa francuskim ležajem (1.40m), druga soba sa dva single ležaja u sklopu koje je kuhinja, kupatilo sa kadom, velika terasa (izlaz iz obe sobe), klima, komarnici, tenda.
1/6 apartman: 3 spavaće sobe. Prva soba sa dva single ležaja, druga soba sa 2 single ležaja i treća soba dva single ležaja, odvojena kuhinja (veliki frižider i šporet), kupatilo sa kadom, iz svake sobe i kuhinje izlaz na terasu, klima, komarnici, tenda.
1/5+2 apartman: 3 spavaće sobe. Prva soba sa velikim francuskim ležajem, druga soba jedan single ležaj i krevet na rasklapanje, treća soba jedan francuski ležaj i jedan krevet na rasklapanje, odvojena kuhinja sa velikim frižiderom, klasičan šporet i sto za ručavanje, dve terase, kupatilo, klima, komarnici, tenda.

Gostima se sviđa...

Mogućnost parkiranja u okolini

Besplatan bežični internet

Klima bez doplate

Mirna lokacija

Odličan izbor za porodice

Ljubimci su dobrodošli

Rezerviši odmah!

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!

GPS koordinate ovog objekta su: 40.401219, 23.878110.


Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/630 49 34, 011/72 40 928, 011/630 43 34

Zatražite ponudu

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas

Transparentnost – bez skrivenih troškova

Bez troškova obrade rezervacije

Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima

Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije smeštaja u kapacitetima. Molimo vas, obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i povratka koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su termini boravka naznačeni u cenovniku.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte na destinaciji Jerisos
možete pogledati ovde

Možda Vas interesuju objekti koji su u neposrednoj blizini:


Lokacija objekta


Struktura objekta

Studio 1/2 Studio 1/2+1 Apartman 1/2+1 Studio 1/2+2 Apartman 1/5+2 Apartman 1/6

Sadržaj objekta

Udaljenost od plaže do 100m Udaljenost od plaže do 100mBesplatan internet Besplatan internetAC u ceni AC u ceniIzvan centra Izvan centraMirna lokacija Mirna lokacijaZa porodice Za porodicePet frendly Pet frendly

Dodatni sadržaj objekta

KomarniciTerasa sa garniturom za sedenjeMogućnost parkiranja u okolini vile