Radno vreme: 10h - 15h, subotom
 

Obaveštenje:

Usled posledica pandemije i reorganizacije posla, obaveštavamo Vas da poslovnica u Belvilu neće raditi u narednom periodu.

Vila Minas lux

Udaljenost od plaže do 30mBazenBesplatan internetLuksuzni smeštajU centruZa parovePaket aranžmani

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Ipsos apartmani letovanje :
Vila Minas lux

Vila Minas lux se nalazi u letovalištu Ipsos, i smeštena je na svega 120m od plaže, sastoji se iz centralne zgrade i dva bungalova lux kategorije. Vila Minas lux poseduje bazen sa ležaljkama i barom. U ponudi ima dva duplexa sa po dve sobe u kojima se nalaze po dva kreveta i jedan pomoćni, dva duplexa sa dve sobe po dva kreveta i bungalov sa tri ležaja. Svi kapaciteti imaju čajnu kuhinju, frižider, rešo sa dve rinle, posuđe za odgovarajući broj osoba, kupatilo, tv, klima uređaj i balkon koji gleda na bazen, WI-FI internet. Upotreba klima uređaja nije uračunata u cenu najma, doplata na licu mesta 5€dnevno. Struktura smeštaja je kako sledi:

- Dvokrevetni apartman se sastoji iz kuhinjsko-trpezarijskog dela u kome se nalazi sofa kao pomoćni ležaj i spavaće sobe sa dva ležaja.

- Apartman 1/3-1/4 se sastoji iz kuhinjsko-trpezarijskog dela sa jednim, odnosno dva ležaja i spavaće sobe sa dva ležaja.

- Duplex 1/4 se sastoji iz kuhinjsko-trpezarijskog dela sa sofom kao pomoćnim ležajem i dve odvojene spavaće sobe sa po dva ležaja.

Gostima se sviđa...

Poseduje bazen

Besplatan bežični internet

Rezerviši odmah!

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu.

GPS koordinate ovog objekta su: 39.705801, 19.841589.


Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/630 49 34, 011/72 40 928, 011/630 43 34

Zatražite ponudu

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas

Transparentnost – bez skrivenih troškova

Bez troškova obrade rezervacije

Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima

Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije smeštaja u kapacitetima. Molimo vas, obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i povratka koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su termini boravka naznačeni u cenovniku.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte na destinaciji Ipsos
možete pogledati ovde


Lokacija objekta


Struktura objekta

Studio 1/2 Apartman 1/4 Duplex 1/4

Sadržaj objekta

Udaljenost od plaže do 30m Udaljenost od plaže do 30mBazen BazenBesplatan internet Besplatan internetLuksuzni smeštaj Luksuzni smeštajU centru U centruZa parove Za parovePaket aranžmani Paket aranžmani

Dodatni sadržaj objekta

Pool barTerasa sa garniturom za sedenjeLežaljke i suncobrani