Zimovanje -> Zimovanje Bosna -> Zimovanje Pale -> Hotel Damis Pale

Zimovanje Jahorina: Pale - Hotel Damis

Hotel Damis Pale

Hotel Damis Pale

Hotel Damis se nalazi na samom ulazu u Pale, samo 1 km od centra grada. Jahorina, olimpijska lepotica je udaljena samo 12 km od hotela, a za grupe je organizovan transfer prevoz. Povoljne cene i blizina, kako grada, tako i ski centra, glavni su razlozi, zašto gosti odsedaju baš u ovom objektu. Pored centra Pala, gde možete provesti ugodne trenutke vašeg odmora, Sarajevo, tj. najstariji deo grada Bašcarsija, je samo 15 km od hotela. Za goste hotela, koji na Pale dolaze redovnim autobuskim linijama, organizovan je prevoz do hotela bez nadoknade.

Kapacitet soba je 70 ležaja, rasporedjenih u 4 apartmana, 2 dupleksa i 22 sobe. Sobe su sa francuskim ležajem, jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne. Apartmani se sastoje od tri povezane prostorije: dve spavace sobe, dnevnog boravka i kupatilla. Dupleksi se sastoji od dve povezane sobe, sa po dva ležaja i kupatilom. Svi smeštajni kapaciteti udobno su namešteni, s pogledom na planine koje okružuju Pale: Romaniju, Jahorinu i Trebevic. Poseduju: telefon, KATV, wireless, mini bar, room servis, a vecina i terasu. Hotel nudi usluge: nocenja sa doruckom, polupansiona ili pansiona.


Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis Hotel Damis

Hotel Damis Pale

Cene su na dnevnom nivou po smeštajnoj jedinici
Noćenje sa doručkom Cena u €
Jednokrevetna soba-standard 23,00
Francuski za jednu osobu 30,80
Dvokrevetna soba 32,80
Trokrevetna soba 46,00
Dupleks (2+2) 61,40
Apartman za 4 osobe 71,80
Apartman za 3 osobe 56,30
Apartman za 2 osobe 51,00
Apartman za 1 osobu 41,00
Boravišna taksa 1,05
Osiguranje 0,25

U cenu aranžmana je uračunato:
- Smeštaj u hoteli na bazi izabrane usluge


U cenu aranžmana nije uračunato
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Prevoz
- Individualni troškovi putnika.


Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.03.2017 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);Napomena:
Prikazana ponuda je alotmanskog tipa (rezervacija  na upit u hotelu). Prilikom smeštaja putnika kod rezervacija na upit (alotmanske rezervacije) agencija ne snosi odgovornost za izbor sobe/apartmana, jer se putnici smeštaju u prve slobodne kapacitete u objektu. Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa vlasnicima objekta.

/

/

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928