Evropski gradovi -> Italija -> Venecija avio

Venecija - Grad reka, mostova i gondola

Venecija

Venecija  sa Kanalom Grande, veličanstvenim palatama, gondolama i skrivenim prolazima, je zaista tajanstvena. Kažu da je Venecija zanosno i sumnjivo lepa i da sakriva svoje lice iza maske luksuza i vešto čuva svoju tajnu. Osnovana je u V veku, a prvi je dužd izabran u VII veku, kada grad počinje naglo da se širi. Venecija je svoju moć izgradila tokom XIII i XIV veka, a posle otkrića pomorskog puta za Indiju, postala je centar trgovine sa Istokom. Grad je sagrađen na 10.000 hrastovih i brestovih stabala, a kroz njega prolaze stotine kanala, preko kojih se proteže 400 mostova. Danas je grad poznat i po karnevalu, koji je Napoleon zabranio, jer su ljudi koristili maske da pobegnu iz Venecije od tiranske vlasti. Karneval je obnovljen 70-ih godina XX veka.


Venecija, Putovanja Venecija Venecija, Putovanja Venecija Venecija, Putovanja Venecija Venecija, Putovanja Venecija

Evropski Gradovi: Venecija

Evropski Gradovi: Venecija

1. dan. MESTO POLASKA–Polazak sa mesta polaska u popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti, odmora i osveženja.

2. dan. LUKA PUNTA SABBIONE–U prepodnevnim časovima dolazak u luku Punta Sabbione.Fakultativna vožnja brodićem do Venecije. Venecija je nekadašnja srednjevekovna Mletačka Republika, izgrađena je na 118 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova. Obilazak grada: most Uzdaha, Duždeva palata (nije predviđen grupni ulazak), stubovi zaštitnici grada, Trg Svetog Marka, Crkva Svetog Marka, toranj, most Rialto… Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima povratak u luku Punta Sabbione i nastavak putovanja do mesta Lido di Jesolo. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan. LIDO DI JESOLO - PADOVA - VERONA – Dourčak.Fakultativni celodnevni izlet do Padove i Verone. Odlazak za Padovu i obilazak grada Antonija Padovanskog – crkva Sv. Antonija, Prato della Valle, korzo i trg Kavur… Nastavak putovanja ka Veroni. U Veroni obilazak grada: Trg Bra, Palata Barbieri, Arena, Trg Erbe, Julijina kuća (nije predviđen grupni ulazak), Trg Sinjorija, Toranj Lambertijevih (nije predviđen grupni ulazak)… Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Polazak za Lido di Jesolo u poslepodnevnim časovima. Noćenje.

4. dan. LIDO DI JESOLO–Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Srbiju. Obilazak jednog od tržnih centara. OUTLET PALMANOVA www.palmanovaoutlet.it (Palmanova Outlet Village je naselje u središtu šopinga. Devedeset prodavnica sa ženskom, muškom i dečjom odećom, galanterijom, donjim rubljem, kućnim potrepštinama i brojnim idejama za slobodno vreme, s popustima od 30 do 70%. Priuštite sebi kratku pauzu u jednom od restorana ili kafića, da bi uživali u danu posvećenom šopingu). Nastavak putovanja ka Trstu. Po dolasku u Trst panoramski obilazak: Srpska crkva Sv.Spiridon, Ponte Roso... – Polazak za Srbiju. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

5. dan.–Očekivan dolazak u Srbiju na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima (u zavisnosti od uslova na putu). (Kraj usluga)


Termin putovanja: 16.10 - 20.10.2016
Cena po osobi sa polaskom iz:
Beograd, Novi Sad Batočina, Jagodina Kraljevo, Kruševac, Niš
129 € 129 € 129 €

Termin putovanja: 22.10 - 27.10.2016
Cena po osobi sa polaskom iz:
Beograd, Novi Sad Batočina, Jagodina Kraljevo, Kruševac, Niš
105 € 109 € 109 €

Termin putovanja: 30.10 - 03.11.2016
Cena po osobi sa polaskom iz:
Beograd, Novi Sad Batočina, Jagodina Kraljevo, Kruševac, Niš
105 € 109 € 109 €

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin banke na dan uplate.
Broj mesta za uplate u celosti do20.07.2016./01.08.2016./10.08.2016. – 10 mesta
Broj mesta za uplate u celosti do 10.08.2016./20.08.2016./01.09.2016. – 15 mesta

Doplata za polazak iz Novog Sada 15 € po osobi (minimum za realizaciju transfera je 4 plativih putnika)

BUS BROJ 1 – POLAZAK IZ KRALJEVA; BUS BROJ 2 – POLAZAK IZ NIŠA

Doplata za polazak iz Kragujevca 5 € po osobi na cenu iz Batočine (minimum za realizaciju transfera je 4 plativih putnika)
***NAPOMENA ZA POLAZAK IZ KRALJEVA, KRUŠEVCA, NIŠA– Ukoliko se iz ovih gradova prijavi manji broj putnika, polazak se može realizovati u vidu transfera kombijem ili mini busom do Pojata ili drugog najbližeg mesta za ulazak u autobus

Uslovi i način plaćanja:
- 40% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana do datuma navedenog u cenovniku za rane uplate (20.07.2016 / 01.08.2016 / 10.08.2016 / 20.08.2016 /01.09.2016.) Ili najkasnije 10 dana pre početka putovanja (za redovne uplate do polaska)

Stranke se prilikom rezervacije odlučuju za način plaćanja i takav izabrani način plaćanja se kasnije ne može menjati.

DOPLATA ZA 1/1 SOBU 45% OD CENE ARANŽMANA.

UMANJENJE ZA SOPSTVENI PREVOZ IZNOSI 30 € PO OSOBI.

POPUSTI: *Popust se ostvaruje u pratnji dve punoplatežne osobe. Sve osobe starije od 10 godina smatraju se odraslim osobama.
- dete od 2-10 godinau 1/2  sobi: ostvaruje popust od 40% (ima sedište u autobusu, nema krevet u hotelima).*
- dete od 2-10 godinau 1/2+1 sobi: ostvaruje popust od 10% (ima sedište u autobusu, ima krevet u hotelima).*
- dva deteta od 2-10 godinau 1/2+1sobi: ostvaruju popust od po 10% (imaju sedišta u autobusu, dele ležaj u hotelu).*
- III odrasla osobau 1/2+1 sobi ostvaruje 5% popusta.

LOKACIJA I OPIS HOTELA: Hoteli sa kojima sarađujemo su: Htl PALM BEACH 3*, Htl MODERNO 3*, Htl SANREMO 3*, Htl VERDI 3* ili SLIČNI iste kategorije.Tačna lokacija i ime hotela će biti saopštena najkasnije u roku od 3 dana od termina polaska.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. Tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
- Smeštaj u hotelu sa 3*u Lidu di Jesoluna bazi 2 noćenjasa doručkom (kontinentalni švedski sto) u 1/2 i 1/2+1 sobama (svaka soba ima tuš/WC),
- Razgledanja po programu putovanja,
- Usluge turističkog vodiča – pratioca,
- Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja
- Ulaznice i fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) i
- Putnikove individualne troškove.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI: Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
- Vožnja brodićem do Venecije (povratna karta) –16 € (odrasli) / 10 € (deca 2-10god),
- Odlazak do Padove i Verone – 20 € (odrasli) / 15 € (deca 2-10god).

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena:  goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.
Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: - Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.

NAPOMENE VEZANE ZA RASPORED SEDENJA U AUTOBUSU:
Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće. Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir starija lica, porodice sa malom decom, trudnice, kao i vreme uplate. Ukoliko putnik želi rezervaciju određenog sedišta može je izvršiti prilikom rezervacije aranžmana, uz doplatu:
-za II ili III red 15€ po osobi ,
-za IV ili V red 12€ po osobi.

Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta.

Organizator putovanja: Turistička agencija “MILLENIUM” iz Trstenika - Licenca Minisatrstva Turizma OTP 76/2010 od 02.02.2010. godine. Organizator putovanja osiguran je Polisom osiguranja od odgovornosti broj 8003482, te Polisom osiguranja potraživanja - jemstva broj 8003481 osiguravača Takova osiguranja.

Cenovnik br. 1 od 23.06.2016.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. I moguće je izvršiti realizaciju programa uz manji broj prijavljenih putnika uz doplatu ili spajanja sa drugom agencijom.

/

Tamnica (u kojoj je bio zatočen čuveni Kazanova), Most Uzdaha, panoramski pogled na crkvu Sv. Đorđa koja se nalazi na istoimenom ostrvu, palata Zeka (nekadašnja kovnica mletačkih cekina), Stubovi smrti, Duždeva palata (sedište moći Mletačke Republike), Biblioteka (u kojoj se čuva delo Petrarke), Trg Sv. Marka, bazilika Sv. Marka, Prokurati, Zvonik, Astronomski sat, Velike kanal, Ponte Rialto, Santa Kroće i Dorsoduro.

/

/

Pogledajte još:

Beč - Brtislava 109€

Termin: 07.11 - 10.11

Dvorci Bavarske 129€

Termin: 07.11 - 11.11

Toskana 129€

Termin: 07.11 - 11.11Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928