Evropski gradovi -> Španija -> Barselona

Škola kuvanja u Barseloni

Barselona

Barselona je jedan od najlepših evropskih gradova jedinstvene arhitekture nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Poznat po umetnosti, muzici, prelepim plažama, katedralama, muzejima. Ne propustite priliku da se prošetate čuvenom ulicom Ramblas, uživate u pogledu na dela čuvenog Antonija Gaudija i naučite da pripremate tradicionalna španska jela uz pomoć najboljih kuvara.


Barselona, Putovanja Barselona Barselona, Putovanja Barselona Barselona, Putovanja Barselona Barselona, Putovanja Barselona Barselona, Putovanja Barselona Barselona, Putovanja Barselona

Evropski Gradovi - Barselona

Škola kuvanja u Barseloni
04. - 08. oktobar 2017. godine, avionom 5 dana /4 noćenja


1. DAN (sreda 04.10.) Beograd - Frankfurt - Barselona
Sastanak putnika na aerodromu ”Nikola Tesla” u Beogradu, u 04:15. Poletanje aviona za Frankfurt u 06:15. Dolazak u Frankfurt u 08:15, nastavak putovanja u 09:45. Dolazak u Barselonu u 11:45. Po dolasku u Barselonu panoramsko razgledanje grada: Olimpijska luka, Kula Agbar, katedrala Sveta porodica, nedovršena građevina genijalnog arhitekte Antonia Gaudija, vožnja do druge dve Gaudijeve građevine; kuće Mila i Batljo, Avenija Diagonal, Španski trg, brdo Monžuik gde je smešten Olimpijski sportski kompleks. Kratka pauza za fotografisanje. Nastavak vožnje do Kalatravinog toranja, nove Barselone, Kolumbovog spomenika, plaže Barseloneta, Katalonskog trga gde se obilazak završava. Transfer do hotela, smeštaj u hotel, slobodno vreme. Noćenje.


2. DAN ( četvrtak, 05.10.) Barselona
Doručak. Fakultativna poseta ŠKOLI KUVANJA. Odlazak u jednu od najboljih škola kuvanja u Barseloni, gde ćete uz pomoć profesionalnih kuvara naučiti da pripremate tradicionalne španske specijalitete uz konzumaciju pića: Špansku tortilju: specijalitet iz Madrida, sezonski gaspaćo iz Andaluzije, Torta galega Galicijsko pecivo, paprike punjene bakalarom iz Nevara, sezonski zalogajčići iz Baska, Krema Katalane iz Katalonije. Sve ono što budemo pripremali zajedno ćemo i degustirati za ručak. U popodnevnim satima, predlažemo šetnju La Ramblom, odmaranje u parku nedaleko od katedrale Sagrada Familia-e ili kafu na nekom od mnogobrojnih trgova. U večernjim časovima fakultativni odlazak na flamenko veče. Povratak u hotel. Noćenje.


3. DAN (petak 06.10.) Barselona
Doručak. Fakultativna poseta ŠKOLI KUVANJA. U radionici ćemo pripremati španske specijalitete sa modernim ukusima uz degustacju pića: losos i avokado tartar sa zelenim majonezom i pistaćima, mini tart od pečuraka sa svežom mocarelom, pljeskavice od bakalara sa crvenim biberom i medom, brusketi sa sobrasada kobasicom i medom preliveni sa tetila sirom i ruzmarinom, krostini sa karamelizovanim kruškama, kobasicom i balzamikom i kremastu mlečnu čokoladu u čaši sa slanom karamelom i začinjenim patišpanjem. Uživaćemo u pripremi i degustaciji ovih specijaliteta i pića. Nakon toga mogućnost odlaska na fakultativni izlet park Guelj. U večernjim časovima predlažemo da posetite neki od poznatih restorana i tapas barova u Barseloni (restoran Monchos je svakako preporuka nase agencije, kao i CDLC koji je takođe jedno od popularnijih mesta za izlazak u Barseloni). Noćenje.


4. DAN (subota 07.10.) Barselona - Figeras - Barselona
Doručak. Slobodan dan ili celodnevni fakultativni izlet za Figeras, rodno mesto čuvenog slikara Salvadora Dalija i poseta Teatru-muzeju Salvadora Dalija, koji je smešten u njegovoj porodičnoj kući i izložbi koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam Dali. Povratak u Barselonu. Svakako u večernjim satima predlažemo odlazak do čuvenih magičnih fontana. Noćenje.


5. DAN (nedelja, 08.10.) Barselona - Minhen - Beograd
Doručak. Slobodno vreme, napuštanje hotela. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Minhen u 07:50.h, dolazak u Minhen, nastavak putovanja za Beograd.Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” u12:30h. Kraj programa.


Cena aranžmana po osobi: 569€


Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

Rok za prijavu i uplatu akontacije do 21.aprila. nakon tog roka cene su podložne promeni prema raspoloživosti na avioletu.

Važne napomene: Rok za prijavu i uplatu akontacije do 21.APRILA (150 eur u dinarskoj protivvrednosti zbog visoke sezone u Barseloni).


Aranžman obuhvata:
- Avionski prevoz na relaciji Beograd-Frankfurt-Barselona-Minhen-Beograd;
- 4 noćenja sa doručkom (doručak bufe) u odabranom hotelu VILADOMAT 3* u centru Barselone/po osobi u dvokrevetnoj sobi ( ili sličnom iste kategorije);
- Transfer aerodrom-hotel-aerodrom;
- Panoramski obilazak Barselone u pratnji lokalnog vodiča
- Troškovi organizacije putovanja, pratioca iz agencije.


Aranžman ne obuhvata:
- Školu kuvanja oba dana 170 €
- Aerodromske takse 153,82 € (od toga evra 61.00YQ ne podležu refundaciji i takse evra : 5LG , 1RF,17RS,0.22RS, 10DE, 40RA, 15JD, 0.60OG, 4QV plaćaju se u agenciji, po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate), (podložne promeni);
- Doplatu za 1/1 sobu (na upit);
- Boravišna taksa, plaćanje direktno u hotelu za hotele 3* iznose 1,25eur po noći/osobi;
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje;


Fakultativne izlete:
- Flamenko veče 65 €
- Figeras 75 €
- Park Guelj 25 €

Prijavljivanje za fakultativn e izlete se vrši u agenciji, prilikom uplate aranžmana. Po-trebno je najmanje 15 prijavljenih učesnika za realizaciju izleta po navedenim cenama. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti se mogu realizovati uz korekciju cene)


Način plaćanja: Prilikom rezervacije plaća se akontacija 150 eur, a ostatak do 03.avgusta. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana. Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama, avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture.


OPIS HOTELA u koji smeštamo putnike ili sličan iste kategorije:

Hotel Viladomat 3* se nalazi u centru Barselone. Od čuvenog Trga Katalonija i čuvenog šetališta Las Ramblas možete stići pešice za 20 minuta. Udaljen je svega nekoliko minuta hoda od stanice metroa “Hospital clinic”. Hotel u svom sastavu ima recepciju, biznis centar, restoran, bar, parking. Sobe poseduju: sopstveno kupatilo, fen, AC, SatTv, sef i mini bar.

Moguće je obezbediti hotel viših kategorija na zahtev putnika uz doplatu.


Putno zdravstveno osiguranje nije uključeno u cenu aranžmana, i može se up- latiti u našoj agenciji. Putno osiguranje je obavezno za putovanje u inostranstvo i na taj način osiguranik je pokriven za nepredvidive i hitne medicinske intervencije. Putnik ima mogućnost da u agenciji Super Star travel uplati putno osiguranje od otkaza putovanja (detaljnije o ovom paketu osiguranja u agencij).


Program je rađen n a bazi minimu m 15 putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, iz-mene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta je ograničen. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti.


U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa Akcionarskim društvom za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ. Polisa broj 300056654, od 25.01.2017.godine.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Organizatora “Super Star Travel” licenca OTP 59/2014

Cenovnik br.1 od 12.04.2017.

Ulica Ramblas (pešačka zona duga 2 km i široka 46m), placa de Katalunja, luka, Gotski kvart, Kolumbov spomenik, reprodukcija broda Santa Marija, Plase dei Rej, Palau Rejal Major, Pikasov muzej, Zlatni trg, Sagrada familia (gradi se od 1882. godine i još nije završena), vidikovac Monžuik (brdo na kome su smeštene galerije i futuristički sportski objekti), Muzej Miroa, park Guelj, Olimpijski stadion, trg Plaza Espana, Gran Via, avenija Paseo de Gracia, casa Batllo, casa Mila (la Pedrera).


/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928