Odluka | Blog | Club Paradiso
Radno vreme: 10h - 18h, subotom 09h - 14h
 

Obaveštenje:

Dragi putnici obaveštavamo Vas da agencija počinje sa radom na daljinu od 11.05.2020. Dolazak u agenciju još uvek nije moguć. Za sada odgovaramo na Vaše pozive i email upite. Radno vreme agencije je od 10h - 18h.

Odluka


U nedelju, 15.03.2020. proglašeno je VANREDNO STANJE u Republici Srbiji zbog pretnje od epidemije i ugrožavanja zdravlja gradjana od Corona virusa. Odlučeno je da se izmedju ostalog obustave sva nepotrebna kretanja gradjana van prebivališta kako bi se sprečilo širenje zaraze. U tom smislu smo odgovorno pristupili pronalaženju najboljih rešenja za bezbednost i zdravlje naših putnika i zaposlenih. Kako bi sačuvali naše resurse u ljudstvu kao i zdravlje putnika doneli smo sledeću odluku:

  1. Turistička agencija Club Paradiso d.o.o od 16.03.2020 do opoziva, će poslovati u vanrednim okolnostima kao dežurstvo od 09.00h do 15.00h.
  2. Ovom odlukom je odlučeno da poslovnica na adresi Jurija Gagarina 14LJ, 11070 Novi Beograd obustavlja rad do opoziva ove odluke.
  3. Sve informacije možete dobiti putem e-mail adrese info@paradisotravel.com ili putem telefona 011/7247012.

Na ovaj način želimo da doprinesemo kolektivnoj bezbednosti I zdravlju koju su nam najvažniji, te svoje zaposlene i putnike ne želimo izlagati dodatnom riziku.

Svakodnevno pratimo stanje u zemlji i upustva i preporuke državnih organa i na osnovu toga ćemo reagovati.

Zahvaljujemo vam se na razumevanju i strpljenju. Mi ćemo kao odgovorni privrednici postupiti najbolje što možemo da zaštitimo zdravlje putnika, sve Vaše rezervacije kao i opstanak Vaše i naše agencije.

Nadamo se da će ova epidemija uskoro proći i da će nam se vratiti osmeh na licu.