Odluka | Blog | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 17h, subotom
 

Obaveštenje:

Usled posledica pandemije i reorganizacije posla, obaveštavamo Vas da poslovnica u Belvilu neće raditi u narednom periodu.

Odluka


U nedelju, 15.03.2020. proglašeno je VANREDNO STANJE u Republici Srbiji zbog pretnje od epidemije i ugrožavanja zdravlja gradjana od Corona virusa. Odlučeno je da se izmedju ostalog obustave sva nepotrebna kretanja gradjana van prebivališta kako bi se sprečilo širenje zaraze. U tom smislu smo odgovorno pristupili pronalaženju najboljih rešenja za bezbednost i zdravlje naših putnika i zaposlenih. Kako bi sačuvali naše resurse u ljudstvu kao i zdravlje putnika doneli smo sledeću odluku:

  1. Turistička agencija Club Paradiso d.o.o od 16.03.2020 do opoziva, će poslovati u vanrednim okolnostima kao dežurstvo od 09.00h do 15.00h.
  2. Ovom odlukom je odlučeno da poslovnica na adresi Jurija Gagarina 14LJ, 11070 Novi Beograd obustavlja rad do opoziva ove odluke.
  3. Sve informacije možete dobiti putem e-mail adrese info@paradisotravel.com ili putem telefona 011/7247012.

Na ovaj način želimo da doprinesemo kolektivnoj bezbednosti I zdravlju koju su nam najvažniji, te svoje zaposlene i putnike ne želimo izlagati dodatnom riziku.

Svakodnevno pratimo stanje u zemlji i upustva i preporuke državnih organa i na osnovu toga ćemo reagovati.

Zahvaljujemo vam se na razumevanju i strpljenju. Mi ćemo kao odgovorni privrednici postupiti najbolje što možemo da zaštitimo zdravlje putnika, sve Vaše rezervacije kao i opstanak Vaše i naše agencije.

Nadamo se da će ova epidemija uskoro proći i da će nam se vratiti osmeh na licu.