Club Paradiso d.o.o. Licenca OTP 149/2010 Bul. despota Stefana 15, Beograd 011 32 47 012; 011 32 40 928; e-mail: info@paradisotravel.com
Leto 2013 Grčka Kasandra Skouras kamp - Nea Fokea
Skouras camp nea fokea, sportski kamp

Opis i slike

Skouras camp je najbolji sportski kamp u celoj Grčkoj. Nalazi se u mestu Nea Fokea, na samom početku poluostrva Kasandra. Udaljen je 78km od Soluna i 28km od Pefkohorija. Skouras camp je okružen zelenilom i borovom šumom, i udaljen je oko šest minuta laganog hoda do plaže.

Kapacitet kompleksa je 400 ležajeva u smeštaju bungalovskog tipa. Skouras camp poseduje: 2 bazena, 4 košarkaska terena, 4 odbojkaska terena, 2 teniserska terena, stolove za stoni tenis, delovi za ekstremne sportove, 2 rukometna terena, fudbalski teren i dva mala fudbalska sa vestackom travom, 7 konja za konjicki sport... Restoran se nalazi u centralnom delu kampa iznad bazena i u potpunosti je opremljen najnovijom tehnologijom. Skouras camp je ograđen i ima sopstveno obezbeđenje. Tim ljudi se stara da hrana uvek bude sveža, ukusna i raznovrsna. Restoran je natkriven, ima preko 500 stolica i idealan je za svečanosti. U Skouras campu postoji i amfiteatar u kojem se odvija glavni zabavni program, pesma, ples, projekcije filmova, proslave i slično. Skouras camp ima potpuno opremljeni medicinski centar sa doktorima  24 h na usluzi.

You are here: Leto 2013 Grčka Kasandra Skouras kamp - Nea Fokea