Pratite nas na:

Evropski gradovi


 • Proleće/Jesen
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine -> Nova godina Sofija 2018

  Nova godina Sofija 2018 4 dana/ 2 noćenja 75€ po osobi

  Nova godina Sofija 2018

  Doček nove godine Sofija 2018

  Za Sofiju kažu da je drugi najstariji glavni grad u Evropi. Omeđena je planinom Vitošom sa južne strane, Starom planinim na severu i planinom Ljulin na zapadu. Sa skoro 1 300 000 stanovnika predstavlja petnaestu metropolu po broju stanovnika u Evropi. Pogađate, reč je glavnom gradu Bugarske, Sofiji. Civilizacije nad Sofijskim tlem se smenjuje već desetinama hiljada godina, a arheolozi u šali ovaj fenomem nazivaju 14 metara kulture. Naime, na pojedinim lokalitetima u Sofiji vršena su iskopavanja do 14 metara dubine u kojima se smenjuju različiti slojevi kulture.  Nova godina Sofija 2018

  Doček nove godine Sofija 2018 4 dana/ 2 noćenja
  30.12.2015 – 02.01.2018 autobusom


  1. dan Beograd
  Polazak iz Beograda u 23:00h sa parking preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. Noćna vožnja preko Niša sa kraćim zadržavanjima radi odmora.


  2. dan Sofija
  Dolazak u Sofiju u prepodnevnim časovima. Panoramski obilazak grada: crkva Aleksandra Nevskog, Nacionalni teatar, stara crkva Sv. Sofije, Ruska crkva, Rotonda, arheološki muzej...Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Uveče individualni odlazak na Doček nove 2018 godine. Noćenje.


  3. dan Sofija – Borovec – Sofija
  Doručak. Fakultativni izlet do ski centra Borovec. Po dolasku obilazak Boroveca. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima povratak u Sofiju. Noćenje.


  4. dan Sofija – Beograd
  Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Beograd u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd u večernjim časovima.


  Aranžman u pripremi


  Aranžman obuhvata:

  - Prevoz visokopodnim turističkimautobusima (tv, klima, dvd),
  - Smeštaj u hotelu sa 3* u Sofiji na bazi 2 noćenja sa doručkom,
  - Razgledanja i obilaske prema programu,
  - Usluge vodiča grupe tokom putovanja,
  - Troškove organizacije putovanja


  Aranžman ne obuhvata:
  - Međunarodno zdravstveno osiguranje
  - Fakultativne programe


  Doplate:

  - 1/1 soba 20 eura
  - Polazak iz Novog Sada 10 eura
  - Doplata za treću odraslu osobu (junior suite) – 14 eura


  Cene fakultativnih programa:
  Poseta Borovecu 10 €


  Smeštaj:
  Hotel Hemus 3* se nalazi preko puta tržnog centa City Center Sofija. Pored hotela se nalazi stanica metroa Evropska Unija.
  Od hotela Hemus stiže se laganom šetnjom do Nacionalne palate kulture i Saborne crkve Aleksandar Nevski. Čuveni Bulevar Vitoša sa brojnim mogućnostima za kupovinu udaljen je svega 700 metara. Svaka soba sadrži TV, kupatilo sa tuš kabinom, telefon i besplatan WI FI.
  Više informacija o hotelu: http://www.hemushotels.com/lang-en.htm


  Mogući načini plaćanja:
  1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
  2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2018 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
  3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
  4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


  Napomena:
  Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko posedujete plavi pasoš) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena,
  izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


  Kalkulacija je rađena za najmanje 40 putnika


  Cenovnik br.1 od 29.09.2015.


  Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Plana Tours, licenca OTP 506/2010 od 04.03.2010.

  /

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928