Pratite nas na:

Evropski gradovi


 • Proleće/Jesen
 • Slovenija polasci


 • Slovenija
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine -> Nova godina Slovenija 2018

  Nova godina Slovenija 2018 - Čokoladna bajka

  Nova godina Slovenija 2018

  Doček nove godine Slovenija 2018

  Kranjska Gora je podjednako zimski i letnji turistički centar na severoistoku Slovenije, blizu granica sa Austrijom i Italijom. Kranjska Gora se graniči sa Nacionalnim parkom Triglav na jugu. Impozantni šumoviti vrhovi Julijskih Alpa, koji se protežu od Mojstrana do Rateče, i skijaške površine među njima, privlače izletnike, alpiniste, bicikliste i skijaše na Kranjsku Goru  Nova godina Slovenija 2018  Nova godina Slovenija 2018
  29.12.2015 - 01.01.2018. 4 dana/2 noćenja
  Ljubljana – Bled – Klagenfurt & Wörthersee – Velden – Bohinj


  1. dan: (petak 29.12.2017.) Novi Sad – Beograd – Ljubljana
  Polazak iz Novog Sada u 19:30 časova sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici, a polazak sa Novog Beograda je sa parkinga kod Buvljaka, blok 42 u 21:00 čas. Noćna vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.


  2. dan: (subota 30.12.2017.) Ljubljana – Kranj
  U prepodnevnim satima dolazak u ljupku prestonicu Ljubljanu i panoramsko razgledanje grada: Biskupska palata – Stiški dvorac – Katedrala svetog Nikolaja – Auerspregova palata – Opera – Univerzitet i Tromostovje na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i šik barova. Nastavak putovanja prema Kranju i smeštaj u hotel. Slobodno veče za šetnju kroz staro gradsko jezgro koje krase kuće iz 16. veka. Noćenje.


  3. dan:(nedelja 31.12.2017.) Kranj- WÖrthersee & Klagenfurt – Velden – Doček Ljubljana
  Doručak. Slobodan dan u Kranju ili fakultativni izlet u Klagenfurt. Po dolasku u Klagenfurt – jedan od najlepših starih gradova Austrije čije srce krasi Neuer Platz sa Lindwurmom – krilatim zmajem, zaštitnim simbolom grada, sledi informativno razgledanje grada. Nakon razgledanja, slobodno vreme za individualne aktivnosti, šoping (tržni centar City Arkaden se nalazi u samom centru grada). U nastavku izleta je predviđena poseta jezeru Wörthersee sa svoja tri ostrva: Blumeninsel, Kapuzinerisland i Maria Wörth i Veldenu, veoma popularnom letovalištu neočekivane lepote. Kraće slobodno vreme za fotografisanje i povratak u hotel u Kranju. U večernjim satima doček u Ljubljani sa tradicionalno odličnim zabavnim programom za svačiji ukus, od folka, popa do panka koji se odvija na pet gradskih bina. Doček nove godine. Povratak grupe u hotel u Kranju. Noćenje.


  4. dan:(ponedeljak 01.01.2018.) Kranj – Bled / Bohinj – Srbija
  Doručak. Odjava iz hotela i poseta Bledu, poznatom ne samo po svojoj lepoti već i interesantnoj istorijskoj prošlosti i legendama koje čuva od zaborava. Slobodno vreme za šetnju i odmor uz kafu i originalnu „blejsku kremnu rezinu“, poznatu kao najbolja kremšnita na svetu, a mi Vam preporučujemo da ne propustite fakultativni izlet do Bohinja i otkrijete zašto ga još zovu i „rajskom dolinom Alpa“. U popodnevnim satima (oko 15 časova), uz dogovor sa vodičem sastanak grupe i polazak za Srbiju. Dnevno – noćna vožnja preko Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti i očekivani dolazak na mesto polaska u Beograd i Novi Sad je oko ponoći (u zavisnosti od saobraćajnih uslova i zadržavanja na granici). Kraj programa.


  Cena aranžmana aranžmana po osobi: 105€


  Cena aranžmana obuhvata:
  - Prevoz autobusom turističke klase sa svim pripadajućim troškovima prema planu puta,
  - smeštaj u hotelu Creina 4* u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (usluga doručka je samoposlužni tzv. „švedski sto“),
  - usluge turističkog vodiča,
  - obilaske prema programu,
  - organizacione troškove.

  Cena aranžmana ne uključuje:
  - Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
  - troškove fakultativnih izleta:
  - ulaznice za spomenike, muzeje i sve programom nepomenute usluge.


  Fakultativni izleti:
  - Bohinj 5€; Klagenfurt & Wörthersee sa Veldenom 15€,


  Smštaj u hotelu:
  Hotel CREINA 4* www.hotelcreina.si
  Hotel se nalazi u centru Kranja i nedavno je potpuno renoviran, a sama građevina je proglašena za kulturno istorijski spomenik.Sve sobe su sa TWC, fenom, SAT TV i mini barom. Gostima hotela je na raspolaganju a la carte restoran, besplatan WiFi, a sa hotelske terase možete spokojno uživati u prirodnoj lepoti Gorenjske.Od Ljubljane je udaljen oko 25 km, od Klagenfurta oko 60 km, a od Bleda oko 30 km.


  Cenovnik br. 1 od 17.08.2017.


  Aranžman je rađen na bazi minimum 45 plativih putnika u autobusu.


  Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Kopmas travel & toursim, licenca OTP 207/2010

  /

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928