Pratite nas na:

Evropski gradovi


 • Proleće/Jesen
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine -> Nova godina Krakov 2018

  Nova godina Krakov 2018

  Nova godina Krakov 2018

  Doček nove godine Krakov 2018

  Krakov nije samo "grad kamenja koje govori", već je to i grad legendi. Već 900. godine Krakov je bio uspešan trgovački grad, a stotinak godina kasnije postao je središte biskupije.Godine 1038. Ovde se nastanila kraljevska dinastija Pjastovića. Od Vavela, malog mesta iznad reke Visle, napravili su dvorac i uspeli da zadrže grad iako su ga Tatari zamalo zauzeli u XIII veku. Ulogu glavnog grada izgubio je u XVI veku, kada je postao kulturna metropola. Magični grad zadivljujuće lepote i bogate istorije... Grad kraljeva i legendi, grad čarobne atmosfere, grad mladih. Krakov će Vas oduševiti.  Nova godina Krakov 2018


  Nova godina Krakov 2018
  30.12 - 03.01 (5 dana/2 noći)


  1.dan Beograd – Krakov
  Polazak iz Beograda u 19:00h sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. Nodna vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim zadržavanjima zbog graničnih formalnosti i pauza.


  2.dan Krakov
  Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Razgledanje kraljevskog grada i nekadašnje prestonice Poljske: Stari grad, tvrđava Vavel, katedrala, glavni gradski trg Rinek sa paviljonom Sukienice i Marijackom crkvom, kraljevski put, crkva Svetog Petra i Pavla, Jevrejska četvrt Kazimierc... Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Individualni Doček nove godine. Noćenje.


  3.dan Krakov
  Doručak. Slobodan dan za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.


  4.dan Krakov – Aušvic/Birkenau – Rudnik soli Vielička Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno prepodne ili fakultativni izlet za Aušvic.Odlazak u jedan od najznačajnih simbola svetske istorije, obilazak Aušvica, koji predstavlja najvedi i najozloglašeniji logor nacističke Nemačke. Povratak u Krakov u ranim popodnevnim časovima. Slobodno vreme u Krakovu ili fakultativni izlet u Vieličku, jedan od najstarijih rudnika soli u Evropi. Razgledanje rudnika koji ima preko milion poseta godišnje i predstavlja jednu od svetskih atrakcija. Fascinantno zdanje ispod zemlje je iz 12. veka, poznat je kao najstariji i najvedi muzej rudarstva na svetu, sa svojim čuvenim skulpturama od soli, podzemnim jezerima i dvoranama, od kojih je najpoznatija kapela Sv.Kinge na dubini 115 metara ispod zemlje. Nakon obilaska, povratak u Krakov. Polazak za Srbiju u večernjim časovima.


  5.dan Beograd
  Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.


  Aranžman u pripremi


  Aranžman obuhvata:
  • prevoz turističkim autobusom (tv,video i audio oprema, klima),
  • dva nodenja sa doručkom (švedski sto) u Krakovu u hotelu sa 3*,
  • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
  • razgledanja i obilaske prema programu,
  • usluge pratioca grupe,
  • agencijske usluge.


  Aranžman ne obuhvata:
  • fakultativne programe (obavezno prijavljivanje u agenciji zbog ranije rezervacije za grupe) • individualne troškove, • međunarodno zdravstveno osiguranje (za osobe do 19 godina 394,00 dinara, od 19 do 70 godina 592,00 dinara i od 71 do 86 godina 1.182,00 dinara).


  Cene fakultativnih izleta:
  • Aušvic – 25 €,
  • Rudnik soli Vielička – 25 €

  Minimum za realizaciju fakultativnih izleta 25 putnika.


  Doplate i popusti:
  • deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 15 €,
  • treda odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5€,
  • doplata za 1/1 sobu 50 €,
  • putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 30€.


  Mogući načini plaćanja:
  1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
  2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2018 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
  3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
  4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


  Smeštaj u navedenom hotelu ili slicnom:
  Hotel Wyspianski 3* - se nalazi u samom centru Krakova. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon i internet priključak. Više informacija o hotelu na www.hotel-wyspianski.pl


  Polasci iz drugih gradova:
  Sigurni polasci iz Niša (parking kod Tempa) i Čačka (železnička stanica) – doplata 20 €;
  Kragujevca (Tržni centar Roda) - doplata 15 € i Novog Sada (Lokomotiva) - doplata 10 €.
  U slučaju manjeg broja putnika iz navedenih gradova isti se transferišu do Beograda i nazad


  Kalkulacija je rađena za najmanje 40 putnika


  Napomena:
  Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko posedujete plavi pasoš) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

  Cenovnik br.1 od 03.10.2017


  Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Plana Tours, licenca OTP 506/2010 od 04.03.2010

  Stari grad, Tvrđava Vavel, katedrale, glavni gradski trg Rinek sa paviljonom Sukienice i Marijackom crkvom (sa koje se svakog sata oglašava Hejnalova truba), kraljevski put, crkva Sv.Petra i Pavla, spomenik Sv.Stanislavu, Univerzitet, gotska dvorana tkanina (kao trgovačka katedrala), Najveći gotski oltar u Evropi, renesansni "oltar zlatnog doba", Aušvic (najveći i najozloglašeniji logor nacističke Nemačke), jevrejska četvrt Kazimierc, Florijanova vrata, Florijanov kvart, ulica Rinek Glovni, spomenik pesniku Adamu Mickjeviču,avenija Grodzba.

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928