Pratite nas na:

First minute

Last minute

Grčka apartmani

Grcka apartmani

Jonsko more


 • Parga apartmani

 • Sivota apartmani

 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Letovanje -> Letovanje Grčka -> Jonska more -> Vrahos beach -> Vila Ioanian view

  Vrahos beach aparmtani 2016: Vila Ioanian view

  Vila Ioanian view letovanje Vrahos beach 2016

  Ova vila se nalazi na 50 metara od plaže i pruža prelep pogled na ceo zaliv. Vila poseduje moderno opremljene dvokrevetne studije i četvorokrevetne duplekse koji u svom sastavu imaju kompletno opremljenu kuhinju sa rernom, TV, klima uredjaj koja se doplaćuje na licu mesta 5 eur-a dnevno, terasu sa garniturom za sedenje, kupatilo. Svi studiji se nalaze na trećem spratu a svi dupleksi u prizemlju i svi imaju pogled na more.

  Struktura smeštaja je kako sledi:
  -1/2 studio - smeštajna jedinica u vili, bez predsoblja, u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa 
  -1/3 apartman-smeštajna jedinica u vili (često bez predsoblja) koja se sastoji od spavaće sobe sa dva standardna ležaja, dnevnog boravka u kome se nalaze kuhinjski elementi, krevet na sprat, kupatilo i terasa. 
  -1/2+2 apartman-smeštajna jedinica u vili (često bez predsoblja) koja se sastoji od spavaće sobe sa dva standardna ležaja, dnevnog boravka u kome se nalaze kuhinjski elementi, krevet na sprat, kupatilo i terasa.
  -1/4, 1/4+1, 1/4+2, dupleks - smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od dve spavaće sobe sa po dva, tri ili cetiri ležaja, izdvojenom kuhinjom sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), zasebnog kupatila i terase.


  Vila Ioanian view Vrahos beach Vila Ioanian view Vrahos beach Vila Ioanian view Vrahos beach Vila Ioanian view Vrahos beach Vila Ioanian view Vrahos beach Vila Ioanian view Vrahos beach Vila Ioanian view Vrahos beach Vila Ioanian view Vrahos beach Vila Ioanian view Vrahos beach Vila Ioanian view Vrahos beach Vila Ioanian view Vrahos beach Vila Ioanian view Vrahos beach Vila Ioanian view Vrahos beach Vila Ioanian view Vrahos beach Vila Ioanian view Vrahos beach Vila Ioanian view Vrahos beach

  Vila Ioanian view letovanje Vrahos beach 2016


  Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.


  U cenu aranžmana je uračunato:
  - usluge pratioca grupe;
  - (apartman/studio u tabeli navedene kategorizacije prema lokalnoj kategorizaciji) na bazi izabranog broja noćenja;
  - prevoz autobusima visoke turisticke klase;
  - usluge predstavnika agencije.

  U cenu aranžmana nije uračunato:
  - međunarodno zdravstveno osiguranje putnika;
  - programom nenavedene usluge;
  - individualni i ostali troškovi putnika.

  Rezervacija:
  - Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana (izuzev kod korišćenja popusta na First i last minute uplata, gde je neophodna uplata u celosti prilikom rezervacije), a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje.

  Mogući načini plaćanja:
  1) Uplate u celosti do polaska
  - Gotovinske uplate u poslovnici
  - Uplatom na tekući račun
  - Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa)

  2) Odloženo
  - Čekovima. 40% prilikom rezervacije ostatak odloženo u jednakim mesečnim ratama deponovanjem čekovima građana, uz uvećanje ostatka aranžmana u iznosu od 2% mesečno na ime manipulativnih troškova. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a zadnja rata dospeva 15.11.2016. godine

  3) Uplate iz inostransvta
  - Za lica van teritorije republike Srbije, uplata aranžmana je moguća na naš devizni račun. Instrukcije za plaćanja dobijate prilikom sklapanja ugovora o putovanju.

  4) First i last minute ponude:
  - Neophdna je uplata u celosti prilikom sklapanja ugovora o putovanju

  Važno: Prilikom sklapanja ugovora putnik se odlučuje za način plaćanja. Jednom započeti način plaćanja se ne može menjati.

  Sopstveni prevoz:
  - Po dolasku u letovalište putnici se sa voucher-om javljaju predstavniku koji ih smešta u izabrani smeštajni objekat.

  Autobuski prevoz:
  Vrši se autobusima turističke klase (visokopodan ili doubledecker). Prevoz se plaća najkasnije 15 dana pre početka puta. Autobus polazi dan ranije u odnosu na datume iz tabela. Moguće je prikupljanje putnika ispred svih motela na magistrali Beograd – Niš – Vranje. Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka.

  Zdravstveni osiguranje:
  – Zbog izuzetno visokih troškova lečenja u inostranstvu, preporučujemo Vam da uplatite polisu putnog zdravstvenog osiguranja. Osiguranje se odnosi se na zdravstvenu asistenciju koja je potrebna u slučaju iznenadne bolesti osiguranika ili posledica nesrećnog slučaja za vreme boravka u inostranstvu, kao i uslugu hitnog prevoza u Srbiju.
  - Kod nas možete kupiti individualne ili porodične polise po povoljnim cenama.

  Napomene:
  - rezervacija mesta u autobusu se doplaćuje 10 eur
  - za kolone označene zvezdicama nema umanjenja za sopstveni prevoz
  - za kolone označene zvezdicama nema umanjenja za polaske iz Niša
  - Za polaske iz Niša aranžman se umanjuje za 10 Eura
  - Ukoliko putnik putuje sam plaća 1,75 od osnovne cene 1/2  sobe
  - Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuje. To lice ne moze biti iz agencije.

  Uz ovaj cenovnik važe program i Opšti uslovi putovanja OTP 928/2013 Aqua travel.

  /

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928