Letovanje -> Letovanje Grčka -> Olimpska regija -> Litohoro -> Vila Prive

Litohoro apartmani: Vila Prive

Vila Prive Litohoro letovanje 2017

Vila Prive se nalazi u naselju Plaka Litohoro, na 5,5 km od Leptokarije. Nalazi se na samoj peskovito-šljunkovitoj plaži koja je privatna i koriste je samo goste vile. Plaža je okružena borovima iza kojih se uzdiže planina Olimp. Vila poseduje veliko dvorište, pa se boravak u ovoj vili preporučuje, kako porodicama sa decom koje žele privatnost i mir, tako i prijateljima koji žele da se druže i zabavljaju u njemu, jer je dvorište dovoljno veliko za sve goste vile. U dvorištu se nalazi i roštilj, kao i garnitura za sedenje. Kome je potrebno da se malo izdvoji, na raspolaganju je i još jedan, manji letnjikovac koji se nalazi iznad same plaže, okružen borovima. U dvorištu se još nalazi i privatni parking, manje igralište za decu, kao i teren za košarku. Vila Prive je jedinstvena u našoj ponudi, kako zbog svega gore navedenog, tako i zbog činjenice da se u njoj nalaze 1/6 dupleks i 1/9+2 tripleks koji su veoma retki, pa je preporučujemo većim porodicama, a ako je vaše društvo zaista veliko, u ponudi je i mogućnost najma celokupne vile koja smešta najviše 17 osoba. Svi apartmani sadrže čajnu kuhinju sa posuđem i priborom, frižider, terasu sa garniturom za sedenje, kupatilo sa toaletom, TV i peškire. Korišćenje klima uređaja i Wi-Fi interneta je besplatno.

1/6 duplex se sastoji jedne prostorije u prizemlju u kojoj se nalazi kuhinja, kupatilo i dva kanabea. Na spratu se nalazi još jedno kupatilo i dve odvojene prostorije, svaka sa po dva standardna ležaja.

1/9+2 triplex se sastoji od jedne prostorije u prizemlju u kojoj se nalazi kuhinja, kupatilo i dva kanabea. Na spratu se nalazi još jedno kupatilo i tri odvojene prostorije. U jednoj prostoriji se nalaze dva standardna ležaja, u drugoj francuski ležaj, a u trećoj dva standardna ležaja i kanabe.
Vila Prive Litohoro - Cenovnik

Akcija nedelje (07.08–13.08):
– 10% popusta za uplatu u celosti prilikom rezervacije do 13.08.2017.
Popusti ne važe za paket aranžmane za prvu i poslednju smenu.

U cenu aranžmana je uračunato:
– najam studija/apartmana na bazi izabranog broja noćenja;
– prevoz autobusima visoke turističke klase (u paket aranžmanima);
– usluge pratioca grupe;
– usluge predstavnika agencije;
– troškovi organizacije putovanja ;

U cenu aranžmana nije uračunato:
– međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
– programom nenavedene usluge;
– individualni i ostali troškovi putnika.

Napomene za paket aranžmane:
– Cene paket aranžmana odnose se na polazak iz Beograda i sva mesta južno, do Jagodine.

Popusti:
– Dete 0–3 godine – besplatno (bez sopstvenog ležaja i bez sedišta u autobusu). Za sopstveno sedište u autobusu je potrebno doplatiti cenu autobuske karte.
– Dvoje dece 3–10 godina u zajedničkom ležaju imaju popust od 40% po detetu na cenu paket aranžmana i imaju sedišta u autobusu.
– Dete 0–10 godina u sopstvenom ležaju ostvaruje popust od 20€ na cenu paket aranžmana i ima sedište u autobusu.
– Ukoliko se spaja dve i više smena, cena se umanjuje za 30€ po osobi.
– Za polazak iz Jagodine umanjenje je 5€, za polazak iz Niša, Leskovca i Vranja umanjenje je 10€.

Doplate:
– Za polazak iz Subotice i Sombora – 25€, iz Šapca, Kikinde, Zrenjanina i Vršca – 20€, iz Novog Sada i Alibunara – 15€, iz Pančeva – 10€.

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928