Letovanje -> Letovanje Grčka -> Halkidiki -> Sitonia -> Gerakini -> Hotel Liotrivi Beach

Gerakini apartmani 2017: Hotel Liotrivi Beach

Hotel Liotrivi Beach letovanje Gerakini 2017

Hotel Liotrivi beach Gerakini

LIOTRIVI BEACH HOTEL je novosagradjen objekat (2008) smešten na odličnoj lokaciji, uz peščanu plažu, pored šetališta, i na samo 2 min. od supermarketa. LIOTRIVI BEACH Hotel ima 11 studia sa direktnim pogledom na more (jugozapad) i terasama koje su natkrivene tendama. Jedan studio i pet apartmana koji su tipa “studio plus spavaća soba” okrenuti su na severoistočnu stranu i imaju vlastitu terasu, ali takodje i rezervisanu garnituru za sedenje sa suncobranom i u prostranom, zajedničkom dvorištu koje se nalazi uz plažu. Hotel LIOTRIVI BEACH ima i vlastiti ograđeni parking, kao i besplatnu internet konekciju.

Sva studija i apartmani u HOTELU LIOTRIVI BEACH su kvalitetno opremljeni, sa klima uredjajima i TVom koji ima satelitski RTS 1. Dvokrevetni studio ima dva standardna ležaja, a 1/2+1 studio ima tri standardna, jednaka ležaja (od kojih je jedan pomoćni - zbog mogućnosti da se izvuče ili sklopi; po potrebi za prostorom). Cetvorokrevetni apartman ima široki krevet (150 cm) u spavaćoj sobi i dva standardna ležaja u studio prostoru.


Hotel Liotrivi beach - Gerakini Hotel Liotrivi beach - Gerakini Hotel Liotrivi beach - Gerakini Hotel Liotrivi beach - Gerakini Hotel Liotrivi beach - Gerakini Hotel Liotrivi beach - Gerakini Hotel Liotrivi beach - Gerakini Hotel Liotrivi beach - Gerakini Hotel Liotrivi beach - Gerakini Hotel Liotrivi beach - Gerakini Hotel Liotrivi beach - Gerakini Hotel Liotrivi beach - Gerakini

Hotel Liotrivi Beach letovanje Gerakini 2017

Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.


First minute popusti:
-10% za uplate u celosti prilikom rezervacije do 28.02.2017
-7% za uplate u celosti prilikom rezervacije do 31.03.2017
-5% za uplate u celosti prilikom rezervacije dO 30.04.2017
Važno: Popusti podrazumevaju uplatu u celosti prilikom rezervacije, a važe do naznačenog datuma


Napomene za cenovnik:
U svakom studiju može BESPLATNO boraviti PO JEDNO DETE uzrasta do 12 godina, po uslovom da nema sopsveni ležaj. Dva deteta do 12 godina na istom, zajedičkom ležaju, plaćaju cenu kao jedna odrasla osoba. Ukoliko dete, bez obzira na uzrast, koristi vlastiti ležaj, plaća cenu kao odrasla osoba.


Popusti za decu:
– Pod uslovom da nema vlastiti ležaj, u svakoj smeštajnoj jedinici i u svim smenama, jedno dete do 12 godina boravi besplatno.
– Svako dete do 12 godina ima popust 50% na autobuskom prevozu.


U cenu aranžmana je uračunato:
- najam (apartman / studio u tabeli navedene kategorizacije prema lokalnoj kategorizaciji) na bazi izabranog broja noćenja;
- usluge pratioca grupe;
- usluge predstavnika agencije.


U cenu aranžmana nije uračunato:
- prevoz autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD...) po cenovniku iz tabele;
- međunarodno zdravstveno osiguranje putnika;
- programom nenavedene usluge;
- individualni i ostali troškovi putnika.


/

/

/

/

Svako dete ispod 12 godina ima POPUST OD 50% a po Zakonu ne može biti bez sedišta, bez obzira na uzrast.

Autobuski prevoz
Uobičajeno vreme dolaska autobusa u letovalište je oko 15h00 po lokalnom vremenu (+1 sat u odnosu na naše vreme). U slučaju dolaska ranije od predviđenog vremena, moguće je čekanje putnika na završetak spremanja smeštajnih jedinica.
Garantovani su polasci iz svih navedenih gradova. Nije isključena mogućnost da se za transfere do i od Novog Sada koriste kombi ili taksi vozila kao i linije redovnog autobuskog prevoza. Raspored sedenja određuje se isključivo po redosledu prijava, računarskom evidencijom, od prvih sedišta u donjem delu autobusa pa sve do poslednjih u gornjem. Četvoročlane porodice raspoređuju se na isti način; prvo na sedišta za stolom (ako u autobusu postoji) a zatim uvek „linijski“, u istom redu. Broj putnika po smenama može se značajno razlikovati. Zato se Organizator ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku.

Autobusi su udobni, namenski proizvedeni za duga putovanja, sa klima uređajima i audio-video opremom. Količina prtljaga nije ograničena a prevoz istog je besplatan. Prenos stvari organizovan je u letovalištima bez nadoknade, od i do autobusa ali samo kada za to ima mogućnosti. Udaljenost od mesta dolaska i polaska autobusa do smeštajnog objekata većinom je oko 20 metara a najviše 200 metara (precizna informacija, za svaki objekat - u agenciji).

Od Novog Sada do svih destinacija putovanje uobičajeno traje 14 sati, uz više pauza za odmor i osveženje i zakonski limitiranu brzinu vožnje. Zbog četiri granične procedure, moguća su čekanja nepredvidive dužine trajanja, na koja Organizator nema uticaja. U posadi autobusa su dva vozača i pratilac grupe.

Sanitarni propisi na granicama, posebno na ulazu u Grčku, zabranjuju unošenje prehrambenih proizvoda a pre svega svih vrsta mlečnih proizvoda i mesa (osim konzerviranog i dugotrajnih prerađevina).

Iznos gotovine koju je dozvoljeno izneti iz republike Srbije je 10.000 € po osobi. U slučaju namere da se u Grčkoj kupuju artikli veće vrednosti, potrebno je upoznati se sa našim carinskim propisima.
 

POVRATAK IZ LETOVALIŠTA: 19:00h
 
Boravak u letovalištu poslednjeg dana uslovljen je činjenicom da se smeštajne jedinice, zbog čišćenja za narednu smenu gostiju, moraju isprazniti u 11h00 a da posada autobusa počinje prijem prtljaga i pripreme za povratak u 18h00. Za ovaj period obezbeđen je prostor za prtljag, a u većini smeštajnih objekata postoji mogućnost korišćenja tuša i toaleta.

Dolazak u Beograd je narednog jutra oko 07h30. Dolazak u Novi Sad je oko 09h00. (i odmah ili nakon najviše 30 minuta, nastavak, direktnim transferima, za Sombor, za Sentu, za Suboticu, za Sremsku Mitrovicu, za Zrenjanin, Bečej i Kikindu).


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928

Uz ovaj cenovnik važe program i opšti uslovi putovanja OTP 8/2017 Elnos tours.