Pratite nas na:

Bugarska leto

letovanje suncev breg hoteli

 • Suncev breg
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji sajta:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Letovanje -> Letovanje Bugarska -> Nesebar -> Vila Hronos

  Nesebar apartmani 2016: Vila Hronos

  Vila Hronos letovanje Nesebar 2016

  vila hronos nesebar

  Vila Hronos se nalazi na 3-5 minuta od mora u centru Nesebra, nedaleko od pošte. Ovaj objekat raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim sobama. Svaka soba je opremljena frižiderom, televizorom, terasom, kupatilom sa TWC-om kao i klima uredjajem koji se doplaćuje na licu mesta u iznosu od 4 eur-a.


  Vila Hronos Vila Hronos Vila Hronos Vila Hronos Vila Hronos Vila Hronos Vila Hronos Vila Hronos Vila Hronos Vila Hronos

  Vila Hronos letovanje Nesebar 2016


  Aranžman obuhvata:
  -najam studija ili apartmana na bazi 10 noćenja po osobi
  -autobuski prevoz
  -tehničko vodjstvo i organizaciju puta


  Aranžman ne obuhvata:
  - upotrebu klima uredjaja koja se doplaćuje na licu mesta u iznosu od 4€-a dnevno
  - održavanje higijene studija u toku boravka kao i sredstva za higijenu
  - medjunarodno zdravstveno osiguranje
  - boravišnu taksu 6€-a (za ceo period boravka i plaća se po prelasku granice)


  Umanjenje za sopstveni prevoz:
  - smanjuje se za 25€ u odnosu na cenu iz tabele
  - smanjuje se za 35€ u odnosu na cenu iz tabele za decu od 2-7 godina
  - za kolone označene zvezdicama nema umanjenja za sopstveni prevoz


  Popusti i doplate:
  - deca od 2-7 god imaju popust 30% (u pratnji dve punoplatežne osobe)
  - za polaske iz Niša cena se umanjuje za 10€
  - za polaske iz Pančeva cena se uvećava za 5€
  - za polaske iz Novog Sada cena se uvećava za 10€
  - za polaske iz Kikinde cena se uvećava za 20€ ( minimum 8 putnika )
  - za polaske iz Zrenjanina cena se uvećava za 10€.
  - za polaske iz Šapca cena se uvećava za 15€
  - za kolone označene zvezdicama nema umanjenja za polaske iz Niša
  - ukoliko putnik putuje sam plaća 1.75 od osnovne cene 1/2 sobe
  - ukoliko putuju dvoje odraslih i dvoje dece od 2-7 god. u 1/3 sobu - plaćaju se tri pune cene, i jedno dete ima 30% popusta na cenu autobuske karte
  - ukoliko putuju dvoje odraslih i dvoje dece jedno do 2 god. i jedno od 2-7 god.u 1/3 sobu - jedno dete ostvaruje popust od 30% ( a dete do 2 god. ima 30% popusta na prevoz )
  - ukoliko putuju dvoje odraslih i dvoje dece od 2-7 god. u 1/4 sobu - jedno dete plaća punu cenu a drugo ostvaruje popust od 30%
  - prilikom spajanja smena cena se umanjuje za 15% od cene druge smene ( osim za smene koje su obeležene zvezdicom, tada nema umanjenja /npr.ukoliko je jedna smena sa zvezdicom a druga bez nema umanjenja za drugu smenu; )
  - rezervacija mesta u autobusu se doplaćuje 10€


  Rezervacija:
  - Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od minimum 40% cene aranžmana (izuzev kod korišćenja popusta na First i Last minute uplata, gde je neophodna uplata u celosti prilikom rezervacije), a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje.


  Mogući načini plaćanja:
  1) Uplate u celosti do polaska
  - Gotovinske uplate u poslovnici
  - Uplatom na tekući račun
  - Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa)

  2) Odloženo
  - Čekovima. 40% prilikom rezervacije ostatak odloženo u jednakim mesečnim ratama deponovanjem čekovima građana, uz uvećanje ostatka aranžmana u iznosu od 2% mesečno na ime manipulativnih troškova. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a zadnja rata dospeva najkasnije do 15.11.2016. godine

  3) Uplate iz inostranstva
  - Za lica van teritorije republike Srbije, uplata aranžmana je moguća na naš devizni račun. Instrukcije za plaćanja dobijate prilikom sklapanja ugovora o putovanju.

  4) First i last minute ponude:
  - Neophdna je uplata u celosti prilikom sklapanja ugovora o putovanju
  Važno: Cene u tabeli su izražene eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin banke na dan uplate. Prilikom sklapanja ugovora putnik se odlučuje za način plaćanja. Jednom započeti način plaćanja se ne može menjati.


  Sopstveni prevoz:
  - Po dolasku u letovalište putnici se sa voucher-om javljaju predstavniku koji ih smešta u izabrani smeštajni objekat. Kada planirate sopstveni prevoz do destinacije smatra se da je to individualno putovanje. Lično se raspitajte o ruti puta, dokumentaciji i opremi potrebnoj u vašem vozilu, zakonima u zemlji u koju idete i kroz koje prolazite. Napominjemo da je putnik sam odgovoran za svoje putovanje na destinaciju ukoliko koristi sopstveni prevoz. Detalji vezani za putovanje automobilom nalaze se I na www.mup.gov.rs i www.amss.org.rs. O svim detaljima, putnici se mogu raspitati i u agenciji. Ukoliko osoblje u agenciji nije u mogućnosti da odgovori na sva pitanja, molimo putnike da se raspitaju kod nadležnih. Uplatom smeštaja u određenom objektu, nema garancije da putnik na sopstvenom prevozu uz studio/apartman dobija i parking mesto.


  Zdravstveno osiguranje:
  – Zbog izuzetno visokih troškova lečenja u inostranstvu, preporučujemo Vam da uplatite polisu putnog zdravstvenog osiguranja. Osiguranje se odnosi se na zdravstvenu asistenciju koja je potrebna u slučaju iznenadne bolesti osiguranika ili posledica nesrećnog slučaja za vreme boravka u inostranstvu, kao i uslugu hitnog prevoza u Srbiju.
  - Kod nas možete kupiti individualne ili porodične polise Putnog osiguranja po povoljnim cenama.


  Napomene:
  - Putnik je dužan proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa
  - Fotografije objekata, zbog raznovrsnosti struktura, su izabrane nasumično i ne znače jednoobrazni izgled svake sobe, kupatila ili kuhinje
  - Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuje. To lice ne moze biti iz agencije.
  - Putnici koji nisu državljani Republike Srbije, i nemaju pasosš Republike Srbije, moraju samostalno da se raspitaju o viznom režimu zemlje u koju putuju ali i zemlje preko koje putuju.
  - Wireless internet - WiFi uređaj koji je instaliran u smeštajnom objektu podrazumeva WiFi spot (mesto) odnosno zonu u objektu gde je signal dostupan
  - u pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185 cm sa 75-80 cm, a francuski ležaj (dve osobe) 185-190 cm sa 115-155 cm.
  - Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.


  Uz ovaj cenovnik važe program i Opšti uslovi putovanja OTP 928/2013 Aqua travel.

  /

  /

  /

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928