Evropski gradovi -> Češka - > Pivksa euforija

Pivksa euforija - Samo za prave pivopije

Polasci svake srede, već od 99€

Ako ste u potrazi za gradom u kojem ćete se dobro zabaviti i nešto videti i uz to potrošiti malo novca onda je to Prag, jedna od najvećih asocijacija za ovaj fantastičan grad je svakako pivo. Zaboravite sve što ste čuli o Englezima, Ircima i Nemcima, najveće pivopije u odnosu na broj stanovnika su Česi, najpoznatije pivo je Plzensko i Krušovice. Tu su i neizostavne pivnice u kojima ćemo uživati u atmosferi gde se svi njišu uz zvuke harmonike sa osmehom na licu ispijajući pivo. Pođite sa nama da uživamo zajedno u pivskoj euforiji, uživanje u nefiltriranom pivu, u fabrici piva, naučićemo kako se pravi pivo, probaćemo razne vrste piva i na kraju kupaćemo se u pivuPivksa euforija

Pivksa euforija


Pivara Pilsner Urquell - Staropramen pivara - pivara Kruševice

6 dana - 3 noći autobusom (polasci svake srede)

1.Dan: Beograd (Novi Sad )
Polazak iz Beograda u popodnevnim časovima oko 17:00h sa parkinga preko puta buvlje pijace i iz Novog Sada oko 18:30h sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku uz usputna stajanja radi odmora i graničnih prelaza.(tačno vreme polaska znaće se dva dana pred put).


2.Dan: Prag
Dolazak u Prag u jutarnjim časovima, obilazak Praga sa vodičem: Hradčana, Katedrale Sv. Vida, bazilike Sv. Djordja, Karlovog mosta...Fakultativni odlazak na ručak u jednu od najstarijih pivnica u Pragu. Nakon ručka smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima fakultativni odlazak na večeru i izlazak u pivnicu. Noćenje.


3.Dan: Prag - Plzen
Doručak. Nakon doručka, fakultativni odlazak do Plzena koji je četvrti grad po veličini u Češkoj, poznat po svom pivu Pilsner Urkuelu. Po dolasku  obilazak pivare Plzenski Prazdroj sa degustacijom nefiltriranog piva pravo iz bureta. Nakon obilaska pivare odlazak do Muzeja piva. Panoramsko razgledanje Plzena: Renesansne gradske većnice, Sinagoge, Starog trga, katedrale Sv. Bartolomea sa najvišim tornjem u Češkoj. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. mogućnost fakultativnog organizovanja odlaska u banju piva, gde je najinteresantija usluga koju pružaju, kupanje u pivu. U poslepodnevnim časovima povratak za Prag. Po dolasku u Prag mogućnost fakultativnog odlaska na krstarenje Vltavom. Slobodno vreme u Pragu. U večernjim časovima fakultativni odlazak u Pivnicu na večeru. Noćenje.


4.Dan: Prag - Karlove Vari - Kruševice
Doručak, nakon doručka slobodno vreme u Pragu ili mogućnost fakultativnog odlaska do Karlovih Vari i pivare Kruševice. Po dolasku u Karlove Vari obilazak ove čuvene Evropske banje i njenih lekovitih izvora. Slobodno vreme u banji, mogućnost fakultativnog odlaska na ručak, čuveno Češko koleno sa neizbežnim pivom. U povratku za Prag odlazak do Pivare Kruševice, obilazak pivare. Nastavak putovanja za Prag. Po dolasku u Prag slobodno vreme. Noćenje.

5.Dan:Prag - Staropramen pivara.
Doručak nakon doručka, slobodno vreme u Pragu ili mogućnost fakultativnog odlaska do Staropramen pivare, obilazak pivare u pratnji vodiča. Po završetku obilaska odlazak na ručak. Slobodno vreme do po kasnih poslepodnevnih časova, kada je predviđen polazak za Srbiju.


6.Dan. Novi Sad - Beograd
Dolazak u Srbiju u jutarnjim časovima na mesto polaska.


Polazak svake srede po ceni od 99€
(osim u dole navedenim datumima)
09.04-14.04.2015 125€
29.04-04.05.2015 145€
19.05-24.05.2015 155€


Cena aranžmana obuhvata:


- prevoz autobusom turističke klase (AC, DVD);
- smeštaj u hotelu sa 3*, na bazi 3 noćenja sa doručkom u 1/2 sobama;
- troškovi organizacije i vođenje aranžmana;
- usluge vodiča tokom puta.

Cena aranžmana ne obuhvata:
- obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje plaća se u agenciji
- Individualne troškove putnika

Fakultativni izleti:
- Ručkovi i večeri-5€
- Plzen sa obilaskom pivare + muzej piva-30€
- Krstarenje Vltavom-5€
- Karlove Vari + Kruševica-25€
- Staropramen pivara-15€

Doplate i popusti:
- Doplata za 1/1 sobu 40% od ukupne cene aranžmana.
- 1/3 soba na upit.
- Deca do 2 godine uz dve punoplative osobe besplatno (ima mesto u autobusu, nemaju ležaj u hotelu).

Način i uslovi plaćanja:
U dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu Marfin banke na dan plaćanja
- prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska na put (gotovinski ili platnim karticama

Hoteli u koje najčešće smeštamo goste u Pragu ( ili hotel slične kategorije) :

Fortuna city-http://www.hotelfortunacityprague.com/
Hotel Juno-http://www.hoteljuno.cz/uvod
Hotel Astra-http://www.hotelastra.cz/en/

Napomene:

Kalkulacija je rađena na bazi 45 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnog programa je 30 osoba. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta je ograničen. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti.Preporuka je da se putnici sa novim crvenim pasošima sami informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije( potrebna novčana sredstva za boravak, putno zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na internet stranici Delegacije Evropske Unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Ukoliko putnik ne poseduje dokumenta i finansijska sredstva, agencija Astra Tours 021 doo neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika ili u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije. VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE,pa Vas molimo da to imate u vidu Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. 


Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta . Uz ovaj proogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja ASTRA TOURS 021 doo Novi Sad, Licenca OTP 51 od 02.02.2010

/

/

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928